auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006
Krzysiu jak krzysiu z klipu wyborczego widać co sobą reprezentuje i jest powalający, ale to co jst napisane poniżej w artykule jakimś tam to już nic śmiesznego, ludzie tak słabo wykształceni i z tak skrajnymi poglądami to nic dobrego i nie powinni miec nawet złudzeń że mogą kandydować i coś osiągnąc dla własnego dobra i bezpieczeństwa nas wszystkich
Ninja [Usunięty]
Wysłany: Czw 09 Lis, 2006
O kurwa sama nazwa ugrupowania już mówi wszystko. Już sam sie zastanawiam czy śmiać sie z takich ludzi czy nad nimi płakać - masakra poprostu :570:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
krzysiu - polski borat!!
ogladalem go dzisiaj... rozwalil mnie.. ale powiem wam , ze bardziej jemu wierze niz tej calej bandzie decydentow
...wykonujący ruchy posuwiste
Jemu bardziej wierzysz, bo on ma szczere intencjie, tylko biedak nie wie że i tak nawet jak zostanie prezydentem to nie będzie mógł zrobic nic z tego o czym mówił.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006
WHITESTOK w polsce = GROJEC w warszawie
[ Dodano: Pią 10 Lis, 2006 ]
cos w tym niestety jest.... ale jego wynik powie nam wiecej o tym miescie
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 12 Lis, 2006
tak serio to mi troche szkoda tego goscia tutaj ukazuje sie wam moja slaba strona
moim zdaniem ten czlowiek naprawde mysli, ze moglby cos zmienic.. jeszcze jakby mial jakies wyksztalcienie byloby super.. a tak to jest takim prostym, szczerym czlowieczkiem i chwiala za to , ze jeszcze tacy sa.. az zal sie robi gdy pomyslimy w jakim okrutnym swiecie zyjemy..
lepiej zeby nie wygral.. tutaj trzeba mocno stapac po ziemi.. NIESTETY.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Mnie też jest go trochę szkoda, szczególnie teraz jak nabija się z niego cała Polska.
Być może jest uczciwym człowiekiem, być może ma dobre chęci, ale kompletnie brakuje mu samokrytyki...
A naszym nieszczęściem jest to, że tacy ludzie kandydują a co gorsza, czasem wygrywają zamiast żyć sobie spokojnie i uczciwie, ale nie próbować robicz czegoś o czym nie ma się zielonego pojęcia.