auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Czw 24 Gru, 2009
Po prostu nie pasuje mi ten dzwięk do takiego auta przywyczailem się że ośki się kręcą wysoko, ale spoko przyzwyczaję się i do tego. Silniki T to będzie przyszlość nie tylko rajdów ale i silników na co dzień.
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Wto 12 Sty, 2010
Cytat:
Petter Solberg i Phil Mills znaleźli się na wirtualnej liście zgłoszeń Rally Sweden. Załoga Petter Solberg World Rally Teamu podała w zgłoszeniu Citroena C4. Z początkiem grudnia plotkowano o możliwym przejściu Pettera do obozu Forda. Malcolm Wilson złożył atrakcyjną ofertę swojemu byłemu kierowcy, proponując Focusa w najnowszej specyfikacji.
Ciekawe co Peter pokaże w tym sezonie
Petter Solberg i Phil Mills znaleźli się na wirtualnej liście zgłoszeń Rally Sweden. Załoga Petter Solberg World Rally Teamu podała w zgłoszeniu Citroena C4. Z początkiem grudnia plotkowano o możliwym przejściu Pettera do obozu Forda. Malcolm Wilson złożył atrakcyjną ofertę swojemu byłemu kierowcy, proponując Focusa w najnowszej specyfikacji.
Ciekawe co Peter pokaże w tym sezonie
Nic. Moim zdaniem Petter się trochę wypalił. W ostatnich sezonach w Subaru Atkinson był od niego szybszy.
Ciekawi mnie występ Gronholma w Szwecji, fajnie jakby powalczył z Loebem, ale będzie cholernie ciężko o to.