auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009 1 opona help needed
Wiem że powinniśmy wymieniać zawsze 2 opony na osi ale w tym przypadku aż tak bardzo mi na tym nie zależy gdyż to już ostatnia zima tego samochodu w moich rękach i jakoś nie mam ochoty ładować +500 PLN w opony
Żadna z firm które maja w ofercie oponę Yokohama AVS Winter 185/55/14 nie chce mi sprzedać 1 szt - znacie kogoś w sklepach z oponami na tyle żeby załatwić tą sprawę jak w cywilizowanym kraju.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009
Łukasz moje zdanie jest takie że kup używki a opone sobie zostaw jak Ci jej szkoda.
POwiem Ci czemu - nie kupisz opony o takim samym stopniu zuzycia, a jesli beda o roznym to nie beda mialy takich samych parametrow podczas np hamowania. Wiem ze masz abs ale wez to pod uwage.
Tą jedna opone mozesz potem wystawic na sprzedaz, moze akurat ktos tez bedzie potrzebowal tak jak ty.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
będę wdzięczny, jak nie to biore dwie używki
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Łukasz zamiast dwie używki kup lepiej sobie 2 bieżnikowane! Cena jak za używkę. Dodam że mieszkam w górach i u nas nie ma lekko z zimami i wiem jak opona się zachowuje w zimie. Bieżnikowana opona na nasze zimy w górach jest najlepsza!
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM