auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006
Tam na autostradach dajesz ile wleźe, a w mieście wszyscy spokojnie!
Ale najlepsi sa Szwedzi, tam wszyscy przepisowo jada. Jak jest 40 to oni jadą 35! Słyszałem tylko raz jak auto dało po piskach i oczywiście był to Polak
Tam wszystkie najlepsze futy jada przepisowo!
Policja/straż miejska ma nowe urządzenie - fotoradar zainstalowany w Fabii!
Jadę sobie jak gdyby nigdy nic Wiertniczą w stronę Wilanowa. Przy meczecie nie stoją. Na następnym przystanku nie stoją. Aż tu nagle z zaparkowanej (!) fabii - bang! bang! fleszem po oczach. jakieś 90 km/h na ograniczeniu do 50. Piździec!
PS
Fabia była zaparkowana "pod prąd" - flesz musi mieć wbudowany w atrapę chłodnicy, albo za przednią szybą.
Wracam sobie dzisiaj ze szkoły dupowozem (czyt. granatowa Astra H) ok godz 18-18.10 jestem w wilanowie i jade sobie spokojnie srodkowym pasem 50 bo mysle a jest piatek to napewno beda stali, az nagle na lewym pasie mija mnie klubowe czarne saxo na WW wiec niewiele myslac na lewy pas i ogien w momencie jak dojezdzalem do saxo ono zmienilo pas na srodkowy i w tym momencie 2 blyski... Nie martw sie stary dostanie po takim samym zdjeciu i mandacie
Lampy blyskowe byly zamontowane za kratka w zderzaku...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No a mi się wydaje, że przez to że dojechałes do saxo to macie oboje mega farta
Nie wiem w jakiej odległości byliście, ale jeżeli na zdjeciu widac chociaż fragment innego auta, to nie wystawią wam mandatu. Żeby mozna było dac mandat z fotoradaru to na zdjeciu musi być wyłącznie jedno auto
Ostatnio zmieniony przez Loko Pią 10 Lis, 2006, w całości zmieniany 1 raz
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No to nie ma bata nie dostaniecie nawet pamiatkowego zdjecia , zdjeć na kórych są dwa auta oni nawet nie wysyłają bo i tak kazdy by powiedział ze on jechał 50 a ten drugi przekraczał prędkość i nie ma szansy tego udowodnić.
Stoję sobie dzisiaj w Fabii zaparkowanej pod prąd, patrzę a tu zasuwa z naprzeciwka czarne saxo klubowe, a za nim jakiś dupowóz - astra H. Więc długo nie myśląc wyjąłem komórkę z cyfrówką i cyk cyk fotkę, żeby pokazać na forum...
...a tak serio to współczuję. Ja nigdy nie dostałem mandatu z fotoradaru a mam wrażenie, że parę razy cyknęli mi fotkę, więc może i do was nie przyjdzie... miejmy nadzieję...
JIMEK [Usunięty]
anjas napisał/a:
Stoję sobie dzisiaj w Fabii zaparkowanej pod prąd, patrzę a tu zasuwa z naprzeciwka czarne saxo klubowe, a za nim jakiś dupowóz - astra H. Więc długo nie myśląc wyjąłem komórkę z cyfrówką i cyk cyk fotkę, żeby pokazać na forum...
Dobre dobre! wyprzedziles mnie skurkowańcu
ale tak na serio to te gnoje strasznie cwaniacza. Rudello mi mowil ze na KENie stawiaja normalne radary tak ze ich nie widac - miedzy zaparkowanymi autami... Jeszcze byla jakas opcja z tajniakami w chyba mondeo z przyciemnionymi szybami ze nie widac ze w srodku 2psy i kamerzysta... moze zrobimy przyklejonego w 'na torze i na ulicy'? z update'ami radarow i takich opcji? Jakby to pozbierac z roznych tematow to juz sie uzbiera troche...
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 11 Lis, 2006
noo to juz wiem co mi tam na wiertniczej mrugnelo...
moze zrobimy jakies zdjecie grupowe z tych zdjec co nam poprzysylaja? ale wolno jechalem.. nie wiecej niez 20 ponad norme.. a wydawalo siee, ze jakeis 10..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.