auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 12 Lis, 2006
Nieźle nieźle, a mój uparcie zatrzymuje się na katalogowych 205, wogóle wszystkie auta którymi jezdziłem dochodzą do katalogowej predkości i koniec. Jak ty to zrobiłęś ze zamknałęś licznik?
shit, widziałem fabie postawioną niezgodnie z kierunkiem!!!
ale ostatnio trzymam się zasady którą poleciła mi pewna bardzo miła pani w straży miejskiej... jechać nie szybciej niż 30 km/h więcej od dopuszczalnej... czyli przy 50 mozna jechać 79 i żaden radar nie będzie pikał/cykał....
ale nie daje na to gwarancji....!
czytaj poniżej....
heh
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006
lenny napisał/a:
jechać nie szybciej niż 30 km/h więcej od dopuszczalnej...
a ja sam kiedys wyciagnalem taki wniosek.. jak (moze niektorzy z was wiedza gdzie to) wracalem z dyskoteki XXX - to prawdziwa nazwa - przez taki skrot co sie z np Ikei w Jankach do Piaseczna wraca i tam taka seria zakretow 90 stopni jest.. ja przejechalem punciakiem 1.2 ale gosc astra pojechal w pole a z pola wjechal we mnie od tamtej pory jak nie znam drogi nie przekraczam o wiecej niz o 30.. dodam ze okgraniczenie tam chyba jest do 30 albo 40 a ja zakret zaczalem z 80 moze nawet 90 na liczniku..
a kurwa wiem - DAWIDY
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.