auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010
a jak brzmi istny diabeł wcielony, ale co by nie mowic klatka urozmaica zycie seksualne w aucie, juz czlowiek nie jest skazany tylko na zapinanie dziewicy pasami
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Siema ma devila i nie widziałem aby miał w boczkach coś powycinane.
Siema chyba nie ma bocznych zastrzałów...
Ale istotnie klatka DEVIL wyglada to mega i nawet można wozić tylna kanapkę
Racja brak zastrzalow ale tylnia kanapa zostal i czekam na fotki by zobaczyc jak to jest zorganizowane u Siemy
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Zgadza się, moja nie ma bocznych zastrzałów i podobno została wyciągnięta z pucharowej 106. Parę szybko zrobionych zdjęć poszło do Grześka na PW. A jeśli interesuje Was rozwiązanie z tylną kanapą :
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010
Tak było u mnie od początku. Jak 'skręcana', to skręcana Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Patrząc na homologację wstawioną przez 106, nie widzę tam nic takiego. Może to jakaś rzeźba konieczna do przełożenia z innego samochodu- tak się domyślam.
auto: a4
silnik:: tdi
moc: 140km Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Lip 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
pewnie żeby wyjąć rozcięli ją
znajomy szukając klatki do cc- znalazł skręcaną, pojechał obejrzeć i były dwie opcje
1/ ciąć i zrobić jak na zdjęciu
2/ gość proponował wyjąć przednią szybę i włożyć przez wycięty dach, który potem trzeba wspawać....