auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010 [F] Ciacho
bylismy wczoraj z Magdą na "Ciachu" w kinie i moim zdaniem wcale to takie ciacho nie jest..
zeby uprzedzic - tego filmu nie ratuje nawet to, ze Trzebiatowska pokazała tam swoje cycki.. de facto do teraz nie wiem po co.. bo ani to wnioslo cokolwiek do filmu, ani bylo sexy.. ot tak jakby ktos jej to kazał zrobic - zamysł rezysera.. sliczna dziewczyna, a tak jakos bez pomyslu to zrobila
co do filmu..
oczywiscie jest pare smiesznych akcji ale nie są to sceny na ktorych smieje sie człowiek do rozpuku
film lekki , czasami nudnawy, przewidywalny. np wrzucanie żartu, który zna juz cala Polska nie jest smieszne.. "dyplomacja - to powiedziec spierd... tak, ze czujesz podniecenie na mysl o zblizajacej sie podrozy" - chyba ktos placi scenarzyscie..
podsumowując:
na mnie film wielkiego wrazenia nie zrobilm, Trzebiatowska troche mnie rozczarowała swoją grą aktorską.. nie była sexy aczkolwiek urody nie można jej odmowic..
meine ocena: 5/10
obsada:
Marta Żmuda-Trzebiatowska
Tomasz Karolak
Paweł Małaszyński
Marcin Bosak ( to ja nawet moja babcia uwaza, ze jestem podobny do Bosaka )
Tomasz Kot
Joanna Liszowska
Cezary Żak
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
całkiem spoko. ja takie lubie..
Badi to by sie pewnie powiesil jakby zobaczyl mikro cycki
uu, to pod tym względem jestem w obozie Badiego
Jak ktoś się jeszcze do kina na ten film wybierze niech cyknie fotę ww. cycków.
Słowa te kieruję głównie do sharxxa, który wszystkie komedie romantyczne zalicza
sorewicz Kubuś, ale chyba Wam z Magdą musi się nudzić żeby chodzić na ten Polski chłam nawet za darmo
wolałbym chyba stać na balkonie i patrzeć jak śnieg topnieje, więcej akcji i humoru niż w naszym kinie
tyle
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
sorewicz Kubuś, ale chyba Wam z Magdą musi się nudzić żeby chodzić na ten Polski chłam nawet za darmo
wolałbym chyba stać na balkonie i patrzeć jak śnieg topnieje, więcej akcji i humoru niż w naszym kinie
tyle
no i dlatego wlasnie siedzisz w domu
poszedlem z ciekawosci, nic mnie to nie kosztowało. ciekaw byłem cyckow i tyle.. spotkalem pare osob i wsio