auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 14 Lis, 2006
to dostałeś gratisa, bagażnik pełen części, chyb a musze zacząć się serwisowac w warszawie.
A tak do kronik hamulcowych w mojej głowie to w 206 1.6 jaki jes zacisk lucasa czy boscha? i jakiej grubosci tarcza 20mm czy 22mm?
nie mam pojecia. postaram sie sprawdzic przy najblizszej okazji.
Co do serwisowania to na przelozenie hamulcow czekalem rowno tydzien chociaz mialy byc zrobione we wtorek tydzien temu. Jak testowalem hamule to moj saxo znow zaczal kopcic i tracil moc, ale do Adamanta go nie odstawie, bo chce jeszcze nim pojezdzic w tym roku.
niestety u adasia, ale na szczescie mam juz na oku innego mechanika - zrobil kumplowi 106 w sobote po tym jak rozwalilismy zawieszenie na kajtku - az nie moge sie doczekac kiedy zaprowadze do niego moje saxo, bo zrobil na mnie niesamowite wrazenie
cześci cześciami, ale straciłem dwie imprezy, a ja musze jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć wszędzie gdzie się da bo inaczej plan zdobycia mistrza polski w następnym sezonie może się delikatnie obsunąć