sprawdzalem... Typ o nicku Sykstus sprzedaje springi (napisal ze poprzedni wlasciciel auta twierdzi ze to zolte eibachy) wiec cholera wie jakie to sa bo na nich nic nie widac. Sa na allegro wystawione. Jak nie bedzie nic innego to je wezme
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
Typ o nicku Sykstus sprzedaje springi
mialem od niego VTSa rajdowke do N2 kupic... na szczescie jakos po drodze
gdzies poginely maile i do zakupu nie doszlo. auto kupil gosc z krakowa i mowiac
krotko nie bylo w najlepszym stanie - skonczylo sie na nowym motorze.
/saxo http://www.zymon.net// - wniosek upewnij sie co kupujesz.
A znacie taka firme jak Lesjofors? ich springi sprzedaja w intercarsie i sa w bardzo dobrej cenie 277zl. Co o nich sadzicie?? Bo jak nie to kupie nowe czerwone eibachy i tyle.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 17 Lis, 2006
A sprężyny lesjoforsa, to nie jest czasem seria w saxo? JA tak to zrozumiałem jak kiedyś był temat o spręzynach, że lesjofors to są seryjne sprężyny w saxo, ale nie wiem czy to dobrze zrozumiałem. NA 100% spręzyny lesjoforsa do saxo są w standardowej wysokości.
tommi [Usunięty]
Wysłany: Pią 17 Lis, 2006
Tak, sa to seryjne sprezyny do vts. ale wiem jedno - w intercarsie chcieli zebym czekal na nie conajmniej miesiac...