Także nie pozostaje nic innage jak w 2010 wkurzyć sąsiada jakąś fajną grafiką. Customize!
No to marek23 się wkurzy chyba...
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010
Właśnie chciałem ten temat też poruszyć. Mam pytanie czy ktoś z was posiada może taki dosyć ładny i dokładny rysunek Saxo VTS z różnych rzutów? Tzn bok, przód tył? Chciałbym sobie zaprojektować jakieś ciekawe oklejenie a nie mam na czym tego rysować
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km
Wysłany: Pon 01 Lut, 2010
saxorulez napisał/a:
ŁukaszS3,
a nie wolisz skorzystać z usług projektanta??
Pewnie było by dużo lepiej ale musiałbym mu za to zapłacić i poza tym ja mam już dość mocno sprecyzowane to co chcę zrobić teraz tylko chcę sprawdzić jak to wyjdzie.
Dopiero wtedy jeśli mi to nie podejdzie skorzystam z jakiegoś Lojzka projektanta.
saxorulez napisał/a:
Chyba że sam nim jesteś no to pytania nie było.
Ja nawet nie wiem jak projektowanie wygląda
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
wlepki KW dodał już nowy właściciel, przyjechał po niego jakiś pepik i jeździ do dzisiaj co mnie bardzo cieszy bo dużo pracy wpakowałem w to autko i fajnie że ktoś o niego dba i to nawet bardzo: www.maluchytabor.cz