Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 Tor kartingowy w Myślenicach
W ubieglym roku Myślenicka sekcja kartingowa obchodzila swoje 30 lecie, z tej okazji powstaly plany wybudowania toru kartingowego. Sprawa jest praktycznie przesadzona, jest kasa, w tym momencie rozchodzi sie tylko i wylacznie o lokalizacje.
Tor mialby byc jednym z nowoczesniejszych w tej czesci europy, pelne FIA Aprooved, z mozliwoscia nawadniania nawierzchni, pelna infrastruktura itp
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010
qbus napisał/a:
Anjas malkotencie wiem ze bylo juz wiele takich projektow i wszystkie upadaly, tez jestem sceptycznie nastawiony do tej wizji ale moj ziomek byl wczoraj na spotkaniu z tymi ludzmi i prace ponoc sa juz naprawde bardzo zaawansowane.
taaa... tak jak z tym torem w Skawinie tez mi tka powiedzieli, a potem się okazało ze dopiero plany sa a niby już teren był równany
ale pozyjemy zobaczymy
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010
1. anjas / honda s2000 '2018
2. PiTT / limuzyna prezydencka Cadillac
3. Bad-i / Stretch-hummer (na kolcu)
4. saxorulez / Almera 2.0D Oldtimers Cup
5. martin.h / Lancer Evo (klatka, kłówka, ALS)
6. mi / Dacia Duster