ja sobie z kumplem w e30 328 zrobilismy male upalanko w piatek:D
serpentynki w alwernii i w chorowicy... bylo czarno/slisko, momentami naprawde szybko i ogolnie zajebiscie:D:P
ogolnie e30 okrutny masakrator.. co prawda raczej szybciej astra sie przemieszcza po sliskich winklach, ale mysle, ze zeby pojechac e30ka tak szybko jak moj kumpel to chyba bym ze 3 lata trenowac, a potem i tak nacpany czy cos jechac:D:P
jako ciekawostka na prostej z e30 2,8 193km mniej wiecej rowno ze wskazaniem na nie trzymajacego serii zloma
Dziś robiłem próby jazdy bez ABS'u i chyba sobie to daruje tej zimy... Lewe koło mi moment blokuje i auto gaśnie przy lekkim dotknieciu hamulca Trzeba to przejrzeć a narazie niech elektronika czuwa nad bolidem hehe
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 10 Lut, 2010
wizualnie nie robi zadnej, oprocz tego ze 1.8 ma przednie kola wezszy rozstaw z przodu.
co jazdy nie wiem, moj ostatni williams nie jechal, klepaly go 1.8, mimo przebiegu 80tys km
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Śro 10 Lut, 2010
Cytat:
moj ostatni williams nie jechal, klepaly go 1.8, mimo przebiegu 80tys km