Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 Blacharz w okolicach centrum lub metra poszukiwany
Potrzebuję oddać auto do blacharza na kilka poprawek m.in. progi, nadkola itd. Jestem człowiekiem bez czasu więc jedyna opcja to oddać rano auto przed pracą a odebrać po pracy za kilka dni. Musi to być blisko metra albo centrum albo gdzieś skąd szybko rano dojadę do centrum (np ostrobramska - ostatnio z Marsa jechałem do centrum 25 min autobusem 520). Nie wiem. Pomóżcie.
PS PiTT, ciebie nie pytam bo ty nic nie wiesz tylko kocopały pleciesz.
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 Re: Blacharz w okolicach centrum lub metra poszukiwany
KonradMK napisał/a:
Potrzebuję oddać auto do blacharza na kilka poprawek m.in. progi, nadkola itd. Jestem człowiekiem bez czasu więc jedyna opcja to oddać rano auto przed pracą a odebrać po pracy za kilka dni. Musi to być blisko metra albo centrum albo gdzieś skąd szybko rano dojadę do centrum (np ostrobramska - ostatnio z Marsa jechałem do centrum 25 min autobusem 520). Nie wiem. Pomóżcie.
to ssij dupę bo bym Ci pomógł
kiedyś pisałem że jest dobry gość, ale to za Wawą przed Słomczynem
jaki masz problem z tym, można jechać w piątek po pracy, zostawiasz tam na kilka dni i znowu po pracy odbierasz
jaki masz problem z tym, można jechać w piątek po pracy, zostawiasz tam na kilka dni i znowu po pracy odbierasz
A ze Słomczyna wrócę transludem z Rembertowa
eM napisał/a:
ale Kondziu ogarnia tylko mokotów i wie jak do metra wsiasc
Strasznie się mądrzysz jak na naturalizowanego Warszawiaka
możemy jechać razem przecież
albo nawet można mu zawieźć w sobotę i odebrać w następną sobotę
jak chcesz i tak jesteś najmądrzejszy w całej wsi
powinieneś mieć nicka Sołtys_Kondziu
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
Kondziu,
przedstawiłeś sytuacje co najmniej jakbys kurde nie mogl dupy odkleic od pracy/domu/itp..
poza tym kiedys spedziles 25min !! !! FAK FAK w autobusie.. strasznie mi przykro
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
ja też musze akordełona zrobić bo pojawiło się ognisko rdzy na nadkolu, co za szajs te hondy.
Jest jakiś blacharz który przyjedzie do ciebie do garażu , z całym sprzętem, włącznie z komorą do lakierowania i w 15 min ci to ogarnie ?
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
A ze Słomczyna wrócę transludem z Rembertowa
eM napisał/a:
ale Kondziu ogarnia tylko mokotów i wie jak do metra wsiasc
Strasznie się mądrzysz jak na naturalizowanego Warszawiaka
przedstawiłeś sytuacje co najmniej jakbys kurde nie mogl dupy odkleic od pracy/domu/itp..
poza tym kiedys spedziles 25min !! !! FAK FAK w autobusie.. strasznie mi przykro
troche smiesznie to wyszlo
Piszę właśnie, że szybko się da przemieścić z Ostrobramskiej więc serwisy w tej okolicy mi też pasują. Bazylu.
ja też musze akordełona zrobić bo pojawiło się ognisko rdzy na nadkolu, co za szajs te hondy.
Jest jakiś blacharz który przyjedzie do ciebie do garażu , z całym sprzętem, włącznie z komorą do lakierowania i w 15 min ci to ogarnie ?
Moge Cie tylko zapewnic,ze ponowny taki wybryk bedzie miał duże konsekwencje,mam nadzieję,ze wiesz o co mi chodzi. Pozdrawiam i dziekuje,że to przeczytałeś. Bez odbioru.