Gdyby ktoś potrzebował albo znał kogoś kto potrzebuje:
Do sprzedania scenic 1.9 dci, w najlepszej wersji Luxe Privilledge (czy jakoś tak).
Kupiony jako nowy w PL w grudniu 2003 roku, u FreeMana w salonie w Konstancinie
Ja jestem II właścicielem.
Scenior ma 130 tysięcy przebiegu. Serwisowany. Bezwypadkowy.
Jeździmy nim już prawie 2 lata. W sumie to niezły samochód, ale jakoś nam nie leży a córeczka podrosła już na tyle, że dużego wózka wozić nie musimy, więc nie potrzebny nam bagażnik scenika. Przez 2 lata służył nam całkiem dobrze, po zakupie wymieniłem akumulator + czujniki otwierania drzwi. W czasie eksploatacji 2 razy wymieniłem w Renault świecę żarową i ostatnio naprawiłem kilka rzeczy, które wymagały uwagi.
Nie mam aktualnych zdjęć, ale wrzucam zdjęcia z czasu jak pogoda była jeszcze ładna. Scenic od tego czasu wiele się nie zmienil (doszła jedynie parkingowa przycierka z wgniotką po lewej stronie przy progu).
Samochód jest pewny, zadbany + gwarantuję uczciwość zainteresowanym. Nie zależy mi, żeby komukolwiek wciskać kit, powiem dokładnie co i jak.
Pewnie wstawię go w ciągu 1-2 dni do jakiegoś komisu, więc gdyby ktoś chciał obejrzeć to prosze pytać gdzie stoi maszyna
Aha, chciałbym za niego dostać jakieś 24 tysiące. Muszę go sprzedać na fakturę VAT, więc jeśli ktoś prowadzi dz.gosp. to mógłby odliczyć trochę VATu. + oczywiście nie trzeba opłacać PCC przy kupnie.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010
Szczęść Boże. Ojciec Bartosz wspominał o jakiejś godnej uwagi ofercie, pragniemy się jej bliżej przyjrzeć.
W sumie jestem zadowolony, ale jednak trochę szkoda...