auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010
ja też jeśli chcesz 205
rabarbar [Usunięty]
chętni by sie znalezli,tylko spusc ze 30 z ceny
do gawędziarzy musisz sie przyzwyczaic,tez kilku takich mialem,dzieki temu wiem jaka jest sytacja sprzętowa na superoesach w kielcach,ile pali SI gt, ze clio to słabe do lansu i ze czipem to tylko z 10 koni wyciągne(powaga był taki)
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
rabarbar napisał/a:
do gawędziarzy musisz sie przyzwyczaic,tez kilku takich mialem,dzieki temu wiem jaka jest sytacja sprzętowa na superoesach w kielcach,ile pali SI gt, ze clio to słabe do lansu i ze czipem to tylko z 10 koni wyciągne(powaga był taki)
hehehehehe dobre
ja też miałem gawedziarzy, ale przy sprzedaży eskłorteza
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Synek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
hehehehehe dobre
ja też miałem gawedziarzy, ale przy sprzedaży eskłorteza
No tak przy eskłortezie to normalne, takie auto to tylko dobrą gadką można opchnąć
jak poczytam o tych wszystkich przypałach to mi się nie chce wrzucac scenika na otomoto, choć muszę go sprzedać... nie mam cierpliwości, żeby się użerać z takimi kolesiami...
cały czas się waham czy ogłosić czy wstawić do komisu ale chyba jednak ta II opcja zwycięży.
wstawić do komisu ale chyba jednak ta II opcja zwycięży.
dokładnie..800pln tracisz na komis ale kufa nikt nie pisze, nie dzwoni, nie zadaje głupich pytań..tylko czekasz na telefon i jedziesz po hajs. Szczególnie, że zadbana fura..
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010
wczoraj miałem dwóch zainteresowanych...i nie wiedzieć czemu niektórzy mając 40kpln przyjeżdżają oglądać 7-letnią furę, spodziewając się, że będzie to nowe auto, z przebiegiem 10 tysi, bez wad...pomimo, że na otomoto jest opis co i jak..
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'