auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010 Krecimy film
Nagrywamy z kmartem film, potrzebujemy statystów,
mamy już jednego kandytata - Kondzia - dobrze statystuje.
Potrzebujemy doręczyć zaproszenia do filmu za pomocą gołebia pocztowego?
Znacie jakiegoś?
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010
tak jest, to prawda.
nie jestesmy pewni, czy ma to byc film krotko- czy dlugometrazowy.
dotychczas potwierdzony jest tylko tytul "mistrz wyscig"
oraz glowny bohater, kondzio
liczymy na wsparcie PiTT'a i Bad-i'ego, moze uda sie w paru scenach wkleic paru znanych statystow, n.p. Giertycha i Holka
Pomysł bardzo mi się podoba...
Ale jeśli mogę coś doradzić:
na fali Tańca z Gwiazdami i YouCanDance taniec sprzedaje się rewelacyjnie, dlatego do filmu "Mistrz wycig" wprowadziłbym elementy taneczne. I tu nie ma wątpliwości, kto powinien zagrać:
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
pffff... Dawać info - gdzie i kiedy? Jestem otwarty na propozycje, mogę zagrać i stronę czynną, i bierną.
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Zastnawiam sie nad scenariuszem.
Chcial bym by pare chetnych osob dodalo cos od siebie do tej historyjki.
Powinno udac nam sie nakrecic jakis 30 minutowy material.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
To moze ja zacznę:
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do.....
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
Edit:
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-
południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz ubrany w garnitur i trampki (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do.....
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do Platy
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Piątek wieczór, lato, jest ok 18 stopni, wilgotność powietrza 45%, wiatr północno-południowy. Warszafka (nie Warszawa), zagubiony w wielkim mieście Janusz (gra go Kondzio) idzie ulica Mazowiecką, wszechobecny wyluzowany styl oraz kluby z selekcją doprowadzają go do Platy, gdzie też czeka na niego selekcja. Ale pamięta że do Platy da się wejść w krótkich spodenkach więc szybko biegnie w stronę Parku Saskiego gdzie w krzakach....
_________________ when the flag drops the bullshit stops
15:16Jacek
jeszcze są kredyty i ubezpieczenia, też dobra fucha
15:17Alicja
juz wysyłam
samocvhod mi siada chce mi sie płakac za co mam cos kupic ....
15:18Jacek
życie... umnie też średfnio było ale tylko ciężką pracą da się coś osiągnąć no i wyżeczeniami
15:19Alicja
Ciezka praca komu to mowisz ja pracuje od 17 roku zycia Widziałes zebym miała firmowe ubranie kiedys nie mam kombinuje tanio a w miare
700zl uczelnia 400 dojazdy do pracy reszte na pieluchy
15:20Jacek
wysyłaj to cv i zobaczymy
15:20Alicja
juz poszło
znajome ktore ze mna kiedys były w modelingu maja porobione biusty usta stac je a ja he
14 corsa
letnia
uciekam bo jestem w pracy do 16
15:21Jacek
tylko one mogą się najwyzej tramwajem przejechać a ty masz już furę
15:21Alicja
pozdrawiammmm
15:21Jacek
hej
15:22Alicja
ona maja facetow z konkretnymi samochodami he zagranice raz w miesiacu
a ja .................. cos ze mna chyba nie tak
15:23Jacek
a ty masz piękną córeczkę a one będą miału pleśn na tych silixach za prę lat i problemy hehe:) jednak wolał bym być w twojej sytuacji niż dziwką koksa
AndreXSi [Usunięty]
a ja mógłbym pyerdolnąć 10-minutową solówę na mikrofonie z jednoczesnym trzepaniem grzywą?