auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010 [R] Hibiki Sushi by Izumi
Obok mojej pracy otworzyli nowy sushi bar (bo restauracją tego nie można nazwać).
Przyznam że byłem w mega szoku smakowym, tak dobrych nigiri dawno nie jadłem, proporcja ryby do ryżu idealna.
Zjadłem dwa zestawy lunchowe część z pieczoną i tutaj ponownie mistrz.. już nie mogę się doczekać poniedziałku Jeżeli ktoś pracuje na Mokotowie, szczerze polecam róg Postępu i Domaniewskiej.
Bardzo miła obsługa i sensowne ceny jak na miejsce lunchowe.
Jak dla mnie oceny:
smak: 9/10
obsługa: 10/10
lokal: 5/10 (mały, mało stolików)
Widać że izumi trzyma standard jeżeli chodzi o kuchnię.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010
ja jednak wole by saxorulez zaczal chodzic na normalne obiady:
zupa pomidorowa, kartofel i mielone z buraczkami.
na deser szarlotke.
te hybki szyszki napewno nie sa zdrowe.
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010
Ja mam bardziej angielski od czytania Twoich uwag, są one dla mnie bardzo cenne. Czy możesz mnie jeszcze pouczyć jak powinienem skręcać aby po lunchu lepiej jechać samochodem??
Ja mam bardziej angielski od czytania Twoich uwag, są one dla mnie bardzo cenne. Czy możesz mnie jeszcze pouczyć jak powinienem skręcać aby po lunchu lepiej jechać samochodem??
Po obiedzie prezes to Ty lepiej nie jeździj autem,bo jeszcze kogos zabijesz.
I nie denerwuj mnie z rana, bo Ci teh fish w Ozi Sro Yama Oto ością w gardle stanie.
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010
Cytat:
I nie denerwuj mnie z rana, bo Ci teh fish w Ozi Sro Yama Oto ością w gardle stanie.
A ja się tylko chciałem dowiedzieć jak mogę lepiej skręcać... zbliża się sezon i cenne uwagi mile widziane. Rozumiem że zachowasz tą wiedzę dla siebie na rok.. 2020?? Wtedy przekujesz swoją teorię w praktykę?
Cytat:
A ja się tylko chciałem dowiedzieć jak mogę lepiej skręcać... zbliża się sezon i cenne uwagi mile widziane. Rozumiem że zachowasz tą wiedzę dla siebie na rok.. 2020?? Wtedy przekujesz swoją teorię w praktykę?
Prezes,Ty mi możesz najwyżej do miecza klęknąc, bo inny dialog z Tobą, to jak perły rzucone między świnie. Zrób sobie 180 koni w saxo, to może w końcu na Lublinie nie objadą Cie seryjne auta. Bez odbioru