auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010
Marek23 napisał/a:
Prezes,Ty mi możesz najwyżej do miecza klęknąc, bo inny dialog z Tobą, to jak perły rzucone między świnie. Zrób sobie 180 koni w saxo, to może w końcu na Lublinie nie objadą Cie seryjne auta. Bez odbioru
Wyobraź sobie że akurat zupełnie mnie to nie rusza Specjalnie dla Ciebie postaram się o 180KM. A jak mi sie nie uda zrobić 180KM to nadal będziesz mnie lubił i pozwolisz klęknąć do miecza?? Czekam aż podasz nam kalendarz imprez na których będziesz furą w tym sezonie. Jadę na oglądare uczyć się ogarniać 180KM auto od Ciebie. Chociaż zdaje się ze już raz Cię przerosło...
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010
Marek23 napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Cytat:
I nie denerwuj mnie z rana, bo Ci teh fish w Ozi Sro Yama Oto ością w gardle stanie.
A ja się tylko chciałem dowiedzieć jak mogę lepiej skręcać... zbliża się sezon i cenne uwagi mile widziane. Rozumiem że zachowasz tą wiedzę dla siebie na rok.. 2020?? Wtedy przekujesz swoją teorię w praktykę?
Prezes,Ty mi możesz najwyżej do miecza klęknąc, bo inny dialog z Tobą, to jak perły rzucone między świnie. Zrób sobie 180 koni w saxo, to może w końcu na Lublinie nie objadą Cie seryjne auta. Bez odbioru
ja.jeb.ie ....
mozesz grzeczniej się zwracać do mojego kumpla ?
trzymaj garde
Wyobraź sobie że akurat zupełnie mnie to nie rusza Specjalnie dla Ciebie postaram się o 180KM. A jak mi sie nie uda zrobić 180KM to nadal będziesz mnie lubił i pozwolisz klęknąć do miecza??
Myslę, że tak... Tylko nie rób z siebie durnia i jedz obiady, bo lansu w stolicy jest dosc, a normalni ludzie też są potrzebni.
a tak btw to byl ktos z krakusow gdzies w krakowie na sushi? tyle sie na tym forum o tym naczytalem ze w koncu bym sprobowal ale nawet nie wiem gdzie uderzac