auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 Focus RS II vs Scirocco 2.0 TFSI DSG vs Ibiza 1.9TDI
Filmik podeslal mi znajomy, Foka 303KM Scirocco 212KM Ibiza 230KM, filmowane z 230 konnego Toledo ktore jak widac nie jedzie Na filmku srednio widac, ale wygladalo to tak ze scirocco poszlo do przodu o niecala dlugosc i dopiero przy ok 180kmh foka je przeszla nieznacznie. Ibiza bardzo nieznacznie zostawala na kazdym biegu
jak widać scierka dobrze wystartowała bo pewnie na procedurze startu a to na serio działa tylko trzeba poćwiczyć
foka chyba się zdławiła, może wbił 4 zamiast 2
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010
Na pewno start u foki zesrany. Ale z ciekawosci sprawdziłem wagi tych samochodów (nie wiem jak wiarygodne dane trafiłem) ale - niespodziewjka waża identycznie po 1393 KG
A foka mając 50% mocy wiecej po zwalonym starcie powinna conajmniej szybko odrobić.
Nie wiem co o ty msądzić pierwszy raz widziałem RS`a na kresce i troche rozczarował, no ale moze klepszy kierownik i było by inaczej. Nie wiem.
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
PiTT napisał/a:
jak widać scierka dobrze wystartowała bo pewnie na procedurze startu a to na serio działa tylko trzeba poćwiczyć
ta, tylko, ze jechali ze 4 razy. Wynik taki sam tylko z inną przewagą.
ta, tylko, ze jechali ze 4 razy. Wynik taki sam tylko z inną przewagą.
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
to moglem mu moje kola pozyczyc to mialby lepsza wymowke co do opon i trakcji Morton trzeba bylo powiedziec gosciowi ze rekwirujesz mu bryke bo jezdzic nie umie i pokazac jak sie startuje takim wozem Bez jaj ale to nawet moje wspanialem ultra super fajne Punto pod koniec 2 bieg ma trakcje a jest ponad 300kg lzejsze. Gosc nie ogarnia bryki i tyle
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie