Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Ahoj.
Jako że potrzebna mi rozpórka, a w Polszy dalej drogo jak cholera, pomyślałem żeby machnąć jeszcze jedno zamówienie z Racelanda. Z tego co rozmawiałem z osobami które razem ze mną kupowały doloty do Saxo i 106, jest kilku chętnych na ponowne zakupy, więc zorientowałem się mniej więcej jak to teraz wygląda.
Rura wydechowa do 106/Saxo 1.4, 1.6 8v, 1.6 16v (chyba od kolektora do końcowego, ale nie jestem pewny) - 290 zł
Rozpórka górna do 106 i Saxo (wzór chyba identyczny jak Sparco) - 180 zł
Rozpórka dolna do 106 i Saxo - też 180 zł
Kupowane razem 10 zł taniej czyli 350 zł
Kolektor wydechowy 106/Saxo 16v - 690 zł
UWAGA UWAGA, zainteresowałem się też czymś co nie jest do Saxo/106 :P
Dolot do Golfa V Gti - 370 zł
Jest też stanik do golfa za jakieś 240 zł chyba
No i najważniejsze, doloty do 106/Saxo są w tej samej cenie co poprzednio, czyli 250 zeta
Te ceny są mooocno mniej więcej ustalone, bo wiadomo, mamy wahania euro, nie wiadomo ile wyjdzie przesyłka na te cięższe części i ile dostaniemy rabatu jako stali klienci. Myślę że za parę dni, jak już będziemy mniej więcej wiedzieli czy wogóle będzie na tyle chętnych żeby opłacało się to zrobić, wyślę zapytanie do Racelana i będziemy mieli pewność co, za ile i na kiedy.
Raceland ma też w ofercie analogiczne części do innych popularnych HH, np. do 205, 206, Golfów różnych generacji, do rozmaitych wersji 106... Także jakby co to trzeba będzie pytać.
mozna gdzies cala oferte zobaczyc??
bo znalazlem w google tylko cos po holendersku, a w tym jezyku dogaduje sie po kilku polowkach
Szczerze to nie wiem, tak jak przy poprzednim zamówieniu, ja się z nimi kontaktuje mailowo. Zapytałem o oferte do Saxo/106 i dwa posty wyżej jest to co mi odpisali. Jak Cie coś interesuje to będę musiał do nich pisać.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 13 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Szczerze to nie wiem, tak jak przy poprzednim zamówieniu, ja się z nimi kontaktuje mailowo. Zapytałem o oferte do Saxo/106 i dwa posty wyżej jest to co mi odpisali. Jak Cie coś interesuje to będę musiał do nich pisać.
zapytaj o rozpórki do clio sporta bo było trochę chętnych na home made
zapytaj o rozpórki do clio sporta bo było trochę chętnych na home made
chill chcialem sobie poprostu obczaic oferte, ostatnio siedze przy 3 autach ( nie francuskich) i zasadniczo mozna by zobaczyc sobie oferte, moze byc cos dla ziomkow dobral, bo raczej do mojego dupowoza szkoda mi kasy ladowac
to moze spytam tak?
jest cos do fiesty rs1800, golfa 4 r32, civica eg6?
chill chcialem sobie poprostu obczaic oferte, ostatnio siedze przy 3 autach ( nie francuskich) i zasadniczo mozna by zobaczyc sobie oferte, moze byc cos dla ziomkow dobral, bo raczej do mojego dupowoza szkoda mi kasy ladowac
to moze spytam tak?
jest cos do fiesty rs1800, golfa 4 r32, civica eg6?
Spoko luz, zapytam razem z tymi rozpórkami do sporta