auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010
nie no, żartowałem z tym że sciągam
czasami coś ukradne, nie ukrywam
ale ostatnio się złapałem ze gierki, do których jest dostep na torrentach , wole sobie kupić ....
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
jeden odcinek dopiero.. Kompanii Braci po pierwszym byś nie polecił bo siedzieli na szkoleniu cały czas i było mało akcji.
Tutaj jest zupełnie inny klimat.. akcji zbyt wiele nie było ale już zaczęło się coś dziać. Fajnie jest pokazane ze chłopcy mieli srakę w dupie wszyscy i to nie złą (w sumie się im nie dziwię)
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Czesio [Usunięty]
Synek napisał/a:
sok, woda , popkorn - 26
Nie lubie jak ludzie jedza w kinie , a jak jeszcze siorbią płyn to w ogóle wymiękam
Ja też nie toleruję kupowania żarcia przed filmem w tych sklepikach w kinie. Drożyzna i plastikowe jedzenie. Dlatego zawsze zabieram sobie jedzenie z domu, jakieś jajeczka na twardo, kanapki, herbatka w termosie itd. Zdrowo i tanio.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Śro 17 Mar, 2010
anjas,
a czy nagrywasz sobie film spod kurtki VHSem zeby potem jeszcze raz na spokojnie obejrzeć w domu?? Wiesz.. to nie piractwo w sumie zapłaciwszy za bilet.
_________________ when the flag drops the bullshit stops