auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 22 Lis, 2006
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
to co panowie, kto pierwszy .... cena nie jest tragiczna.
cos czuje ze pierwszy bedzie petere, podjedzie do mnie, ja je zobacze, szybki samogwałt i tez sobie kupie.
JIMEK [Usunięty]
michal po co ci takie jak masz juz zajebiste. stary za siedem paczek to bym swapa zrobil, albo stozek wstawil, magnetyzer...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No to panowie kto bierze, ale zanim ktoś zamontuje to poprosimy badanie zwykłych świateł i po montażu badanie nowych żeby było wszystko jasne czarno na białym
Ostatnio zmieniony przez Loko Śro 22 Lis, 2006, w całości zmieniany 1 raz
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Loko napisał/a:
No to panowie lto bieże, ale zanim ktoś zamontuje to poprosimy badanie zwykłych świateł i po montażu badanie nowych żeby było wszystko jasne czarno na białym
Skoro mają jakieś tam doupszczenie do ruchu znaczki E i inne bajeranckie napisy to chyba nie powinny specjalnie gorzej świecić, zresztą zawsze możecie dokupić elektrownie na maske jak będzie komuś słabo świeciło
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Jakoś ringi do saxo mi nie podchodzą, Lepiej KSENONA walnąć .
Michał Twoje saxo jest kozak z takim lampami jak masz wiec po co zmieniac, to tak samo jak byś zapodał gej luki do tylu.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006
Michał napisał/a:
Dees !! ŁYKAJ !! kurde, gdybym miał teraz wolne 8 paczek ( dresy tak mówią , np: Jakarti ) to bym kupił.
skoro jestem dresem to CI musze za to przy je bac, nie?
lol - czekam az sie przeprowadzisz i wtedy Ci pokaze tego posta.. uwaga!! wiesniaki sie do miasta sprowadzaja i beda trzymac buty na zewnatrz a kury w domu..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.