Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Cayene vs Saxo & Ibi VS Saxo
Autor Wiadomość

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

Wysłany: Śro 22 Lis, 2006   Cayene vs Saxo & Ibi VS Saxo

Siema .
Nuda tutaj w tym dziale wiec cos naskrobie.
Wracam po grubiej imprezie, zajarany nowym znaleziskiem, tzn. telefonem.
Jade sobie kasprzaka, mijam nowy salooon porsche , swiatła , staje. W lusterku patrze , z saloonu wjedzaja ciagle albo wyjedzaja porszawki jakies, standard. Ale jeden porsche jedzie w moja strone, tzn do swiateł. Cayene . No nic, na luzie sobie siedze, mysle sobie " dobrze jakby to był zwykly cayene, lubie typów w garniakach którzy mysla ze jak maja cayene to generalnie swiat dla nich bouncuje " Dobra stana za mną. Ja na lajcie, ruszam, on generalnie tez na lajcie. Powolutku mnie wyprzedza, zerkam, 3 ziomków w garniakach, tylne oznaczenie S. "kurde, S jest szybsze czy Turbo " dobra, ale szybko ogarniam wyglad , jakas bieda, wiec turbo jest szybsze. Ale nie spinam sie, jade wolno. Widze ze porsche przyjmuje ponad świetlną i po chwili juz jest daleko daleko. Dalej na lajcie. Generalnie , w radiostacji leci "ewrybady dens nał ....... dens ewrybady" .Jakoś tak sobie pomyślałem , ciekawe jak to jedzi. Przyspieszam, i widze ze swiatła sie zmieniaja na czerwien , cayene staje. Po chwili ja podjedzam. Generalnie nie scigam sie , ale , JEBNE PRZYGAZÓWKIE, tak jak wszyscy na SR.PL robią, to chyba jest znak stritrejsingowców ze sie scigamy. Porsche dobrze wyciszone, wiec panowie nie słyszeli :D To podjedzam , pokazuje najaranego 16latka ze sie scigamy kurcze, nielegal pełen, underground, szybcy sie .... , vin dizel to ja w swoim muscle car a oni to japonce w swoich wiertarkach , scigamy sie o milion baksów , wiadomo o co chodzi. Panowie, chyba to zobaczyli. Dobra, EWRYBADY DENS NAŁ , ZIELONE .... jedyna, dwoja moja :D dawno tak sie nie podnieciłem, naprawde czułem sie jak MAJKEL DUDIKOF w jego najlepszych filmach, albo CZARLS BRONSON w Rzyczeniu śmierci 52. I teraz tak, na 3 mnie dochodzi , i proboje odejsc, sa samochody, wyprzedza, zmienia pasy ale generalnie nie moze odejsc ( byłem za nim jakies 2 dlugosci ciagle )
Zatrzymujemy sie, SZYBKI W DÓŁ ( pełen nielegal, wiece, jak na teledysku polskich hip hopowcó , vin dizel , EWRYBADY DENS NAŁ ) podnosze głowe do góry ( saxo vs cayene :D ) i panowie sie smieją :D heheheh, i cos tam gadaja ze fajnie lata, ze smieszny samochodzik itd, pytanie.: jaki to silnik. Odpowiedz , jeden sześć na stożku i dwóch strumienicach ( powaga ) oni w brecht ze to nie mozliwe , ze to napewno rajdowy 2.0 :D heheheh dobre sobie mysle :D no nic, posmialismy sie z kierownika porsche ( wojtek miał na imie ) na koncu powiedziałem im zeby ostroznie jechali tym szajsem za 300 tysiecy i zaprosiłem ich do klubu :D
Generalnie, zmieniłem zdanie co do garniakowców, ci byli uprzsejmi , mili , i niezle sie z nimi pośmiałem.

dobra, teraz opisze jaka miałem opcje z ibi.
Urynów ( ursynów )
wieczór, pusto , czekam na skrzyzowaniu, partze w lusterku, jedzie czerwony seat. Olewka znowu. Ok, podjechał ale stałem za nim, z boku SEAT RACING. Mysle sobie, ci od seat racing sa jak hndziarze :D ciagle chcą sie scigać itd. Nie miałem ochoty sie scigać , wiec specjalnie nie prowokowałem kontaktu wzrokowego . Dobra, seta ruszył tak srednio, szybciej niz ja , nie za wolno , nazwe to SPRAWNIE. Następne swiatła . Ja PP i on PP , wjazd na dolinke. Patrze obok, A TO PANNA :D . Dobra , porzyczyła fure od chłopaka/ojca/brata, luz. Czerwona ibi, zegary na słukpu , ładna opona, pełen lans . Ruszamy, ja troche mocnej , ona tez ( wow ) ale spoko jestem pierwszy, ale nie ma szału, nie scigam sie, nagle ona mnie wyprzedza i cisnie. Mówie, PANNA MNIE NIE OBJEDZIE i na lajcie gaz w podłoge i gonie. Heh, powiem tak , dostałem z 239 długosci, ona nie zachamowała :D ja jak miałem 170 na dolince to sobie darowałem, ona nie :d . Spotykamy sie na następnych swiatłach, spojrzałem na nią , usmiech, ona też, zaiskrzyło, ślub ..... dobra ZIELONe, ogień .... jedyna dwója moja , trojka nie wchodzi , ona mnie wyprzedza i sie lekko oddala.
tak było pare razy,pod koniec podjechałem , usmiechnaem sie do niej, ona tez , w kwesti podziekowania i rozjechalismy sie.
Kurwa, objechała mnie panna
powiem tak , strasznie zaczyna mnie boleć, ze saxo od 3 juz generalnie kiepsko idzie ... jedyna, dwoja jest szał ostry , ale 3 i wyzej juz lipa.
sory za nudny opis, nie chce mi sie wymyslać nic :D

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Wysłany: Śro 22 Lis, 2006   

Wstyd, kobieta Cię bije :P

BaRtO_206GT 
wiosna lato jesień zima

auto: 206GT
silnik:: EW12J4
moc: xxxkm

Jak dla mnie opis mistrzostwo :D no ale dostac od baby :P

shorti
[Usunięty]

ziomuś fajny opis co ty gadasz. Z tym spojrzeniem, uśmiechem i ślubem smiesznie zabrzmiało :D chyba powinienes jakies ksiazki pisac :D
za ten opis dał bym Ci pomógł ale nie moge hehehe :D

szymon
[Usunięty]

Michał napisał/a:
saxo od 3 juz generalnie kiepsko idzie

Skróć sobie przełożenia :D
ale powaznie to ja też dostałem kiedys baty od laseczki( ale jaka dupcia -o boże !!!!) i czułem sie ...hm tak sobie :D no ale ja lubie szybkie niewiasty :D

BaRtO_206GT 
wiosna lato jesień zima

auto: 206GT
silnik:: EW12J4
moc: xxxkm

Piekne samochody i szybkie kobiety :D

Michał 
Penetrator

jewstem ciekaw co to za ibi była, bo nie kopciła...
model taki jak mial terry.

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Fajne kille ziom .No i jeden taki niespotykany bo z szybka dziewczyna :562: :562: wlasnie ciekawe co to za ibiza ??

Opis bardzo fajny. :D

JIMEK
[Usunięty]

Michał napisał/a:
Nuda tutaj w tym dziale wiec cos naskrobie.
kto ma sie scigac jak juz sie sezon skonczyl? slisko... :/
Michał napisał/a:
kurde, S jest szybsze czy Turbo
ziom eSke to robi seryjna eSka! w sensie cooper!!!
Michał napisał/a:
Widze ze porsche przyjmuje ponad świetlną i po chwili juz jest daleko daleko.
heheheheh
Michał napisał/a:
JEBNE PRZYGAZÓWKIE, tak jak wszyscy na SR.PL robią,
ale wstyd! tylko wsiury tak robia! a ty jeszcze masz obklejone to sie zachowuj jak reprezentujesz!
Michał napisał/a:
MAJKEL DUDIKOF
hehe kobra :D
Michał napisał/a:
zeby ostroznie jechali tym szajsem za 300 tysiecy i zaprosiłem ich do klubu
heeheh
Michał napisał/a:
vin dizel to ja w swoim muscle car a oni to japonce w swoich wiertarkach , scigamy sie o milion baksów , wiadomo o co chodzi. Panowie, chyba to zobaczyli. Dobra, EWRYBADY DENS NAŁ
Michał napisał/a:
dizel , EWRYBADY DENS NAŁ
plyta ci sie zaciela :D hehe
Michał napisał/a:
Generalnie, zmieniłem zdanie co do garniakowców, ci byli uprzsejmi , mili , i niezle sie z nimi pośmiałem.
gadasz jak burak z ursusa co nigdy w garniturze nie wyszedl z domu... :)
Michał napisał/a:
seta ruszył tak srednio, szybciej niz ja , nie za wolno , nazwe to SPRAWNIE
hehe jak sie tlumaczy...
Michał napisał/a:
spojrzałem na nią , usmiech, ona też, zaiskrzyło, ślub
heheh duzo tych iskier bylo ?

[ Dodano: Sro 22 Lis, 2006 ]
ogolnie to nawet dobry opis... nie to co moje ale sie powoli wyrabiasz... :D hehe nie nie zajebiste... milo sie czyta zwlaszcza ze nic sie nie dzieje...

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Koleś, nie wiesz że jeden kill na jeden topic. Przeczytaj kolego regulamin bo jak nie to dam ci bana i się skończy dzień dziecka.

A tak naprawdę, to zajebiste kille. Fajnie się czyta... Szkoda tylko, że laska Cię upokorzyła, ale na mieście mówią, że tak lubisz :D

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

Wracajac do kobiet;
kiedys jak moj tatus sprowadzil z Dojczlandu M3 (to byla chyba jedna z pierwszych w Warszawie - rok 90 chyba to byl)dojechalismy z Cieszyna do Warszawy. Pierwsze swiatla podjechal jakis dziwny merc z dojrzala kobieta w srodku. Niestety pierwszy sparing i dostalismy tak w doope ze szok. Do tej pory chcialbym wiedziec co to bylo :570:

lenny 
spieprzaj dziadu

auto: ceteer
silnik:: dwulitrowy
moc: dwiesciedziesieckm

ładne ładne... ale ciężko się czyta Michal....

Michał 
Penetrator

sory leny, pisałem na szybko

JIMEK
[Usunięty]

anjas napisał/a:
Koleś, nie wiesz że jeden kill na jeden topic. Przeczytaj kolego regulamin bo jak nie to dam ci bana i się skończy dzień dziecka.
anjas ladnie masz wytrenowane :D vin diesel

lenny 
spieprzaj dziadu

auto: ceteer
silnik:: dwulitrowy
moc: dwiesciedziesieckm

anjas mistrzem ciętej riposty!! kto za...?

Odpowiedz do tematu