auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010
Dzięki 106 a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??
Dzięki 106 a mam jeszcze takie bardzo szybkie pytanie, gdzie w Krakowie można znaleźć Łukasza Bilskiego, tzn gdzie mieści się jego zakład/warsztat/garaż ??
no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
jarek-malopolsk napisał/a:
no właśnie też szukałem przez wyszukiwarke i tez znalazłem tylko to, ale nie jestem przekonany, to raczje powinien być jakiś warsztat/mechanika samochodowa a nie auto handel, ale nie wiem.. trudno bedę musiał tam podjechać, myślałem po prostu, że ktoś z forum już był u niego i jest w stanie powiedzieć gdzie
Mam do niego jakiś numer telefonu, bo kiedyś miałem u niego robić belkę, ale w końcu zrobiłem gdzie indziej, prześle Ci na PW, spróbuj może nadal aktualny.
Wysłany: Pią 26 Mar, 2010
stroi "na drodze" a hamownia przed i po jeśli ktoś chce to na własne życzenie właśnie w projekt XS
Artek dawaj do pimpa to ci dam pomuk bo tu nie mam jak ale dzięki za adres
actuality nadal ,dzieki Loko a działa teraz przy wylocie na Olkusz za makro skręca sie po jakimś 1km w prawo
HA ! Czyli dobrze mówiłem, tylko opisałeś dojazd od drugiej strony. Dodam jeszcze, że jak zobaczysz takie roje**ne budynki po lewej na końcu, to wejście do Bilskiego jest to drugie Dajesz pomuka