dokladnie, inaczej to mija sie z sensem i lepiej miec normalne klocki.
ja tez polecam Krossa, choc sam od kilku lat smigam na giant'cie i daje rade
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Mar, 2010
Mbike Renegade - chyba najrozsądniej skalkulowane rowery w klasie " budżetowej"
trochę ponad 2000 ,ale opłaca się te 200zł dołożyć - http://allegro.pl/item974...a_gratisow.html
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Nie 28 Mar, 2010
lukp, mam Duncona Transalp na sprzedaż. Dosyć uniwersalna rama nadaje się do enduro,FR. Stan bdb, bardzo mało używany. Cena 1800zł. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz PW.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 Re: Rower
martin.h napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Dokładnie ten sam model chciałem polecic. Dziwi mnie tylko fakt ze ten za 2.000 nie ma hamulca na tarczy.
Jeśli nie jeździ się w błocie to tarcza nie jest potrzebna, poza tym jak tarcze to tylko hydraulika.
a są inne niz hydrauliczne, pamietam ze jak kupowałem rower to wlasnie taki mi polecali ale mail hamulce tarczowe. Niestety ze wzgledu na wage i wzrost moglem wziac tylko scotta lub cos jeszcze.
a są inne niz hydrauliczne, pamietam ze jak kupowałem rower to wlasnie taki mi polecali ale mail hamulce tarczowe. Niestety ze wzgledu na wage i wzrost moglem wziac tylko scotta lub cos jeszcze.
Są też linkowe, ale w normalnych warunkach nie mają podejścia do dobrych zwykłych, a tymbardziej do Avidów SD7.
Krossy są sprzedawane w różnych specyfikacjach, wszystko też zależy od rynku zbytu. Widziałem już kilka A6 z tarczami, ale były to zestawy linkowe Tektro z tarczą 160 mm, raczej bez rewelacji.