Czy ma ktoś jakąś wiedzę lub kogoś do polecenia do sfinalizowania takiej transakcji ?
Celuję raczej w coś chińskiego niestety i musi być z homologacją niestety ... wczoraj oglądałem w Hondzie ale 11k bez homologacji nawet z rabatem jaki otrzymałem to dość sporo no gdyby był z homologacją to mocno byśmy się zastanawiali
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010
jezeli mają to być quady do 'wypozyczalni' to nie ma sie co pchać w chinole... nie nadążysz podmieniać pojazdów... zanim poskręcasz zawieszenie w pierwszej zje.ba.nej już sztuce to będizesz musiał szykować trzecią, bo w drugiej w międzyczasie odkręci się silnik
a homologacja nie jest już do niczego w Polsce potrzebna, każdego quada mozna zarejestrować jezeli tylko ma koła kierownice światła itp
Czyli wystarcza sama "karta pojazdu" bo chyba tak to się nazywa...
potrzebuje na Eventy i ewentualnie żeby samemu pośmigać w wolnej chwili
Chinole niestety nie dają rady, kiedyś znajomy przytachał jakiegoś z Niemiec i w ciągu dnia wyrwał się, zeszły się przednie koła, rozkręciło się kilka elementów.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010
O skręceniu po zakupie słyszałem już od nie jednej osoby
Nie napisze nic nowego ale zgodzę się z przedmówcami miałem już w swojej "kaierze" quadowca i nowego chińczyka i kilka używanych markowych quadów i muszę przyznać lepiej używanego(nawet mocno) markowego quada niż nowego chińczyka. Jeżeli mają to być eventy to proponuje jakieś 250 z napędem na tył np:
http://moto.allegro.pl/it...a_warszawa.html