auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010
Nie sądzę żeby maszyna zawiodła. Podejrzewam, że były naciski na pilotów, że mają wylądować i koniec. Za godzinę miały rozpocząć się uroczystości. Lądowanie na innym lotnisku zdecydowanie opóźniłoby uroczystości.
Oczywiście to pilot decyduje czy ma lądować czy nie, ale na pokładzie był też szef lotnictwa wojskowego itp. itd...
Jest to precedensowa sytuacja nie tylko w Polsce, ale chyba i na świecie.
Mam nadzieje, że partie polityczne nie będą wykorzystywać tej sytuacji do swoich rozgrywek. Chciałbym wierzyć, że w tak tragicznej chwili politycy szybko się ogarnął i nie dopuszczą do politycznej zawieruchy, która pociągnie za sobą bardzo poważne konsekwencje gospodarcze.
Bad-i nic teraz nie ma znaczenia... każde zdanie jest tu zbędne. Więc po co jest ten temat ? rozumiem powagę ale zdanie każdy może wyrazić. Nawet Ty.
Ogromna strata dla nas Polaków. Ale nie da się ominąć konsekwencji jakie to za sobą niesie... jedni płaczą, a inni udają, że płaczą.
Jeśli tak bardzo to Ci przyszkadza to mogę wyczyścić temat do zera i każdy zrobi ['] i będzie 7 stron internetowych świeczek zamiast dyskusji ludzi na poziomie.
Mnie interesuje co dalej będzie, co się stanie, jak zareagują inne głowy państwa, kto pierwszy powie o naszych starych samolotach.
Już Wałęsa wypowiedział komentarz (człowiek którego bardzo szanuje i lubię słuchać) pępek świata...
Wszyscy zachowują sie jak tydzień po katastrofie. Media robią wszystko, zeby widz nie odszedł od TV "ta tragedia była tak wielka, że w Krakowie zabrzmiał dzwon Zygmunta" (TVN) jak już człowiek będzie chciał wyłączyć TV to będzie "ta tragedia była tak wielka, że już wyłączyli dzwon Zygmunta" , "Kot się zesrał a wieś tańczy"
Sztuczny ten świat się robi...
Dodaje temat do ignorowanych. Przeczytałem wypowiedź fachową gaugana i mi starczy. Będę to sobie przeżywał bez całego marketingu, show biznesu i tej obłudy do okoła...
Jeszcze tylko się boje co napisze super expres... pewnie coś o czym nikt nie wie...
Marek, zerknij sobie co ten idiota pseudo-redaktor wypisuje na o2
jak takie debile mają możliwość pisania co im się tylko zapragnie
poziom jadu w relacji poraża, typowa hiena
http://www.pardon.pl/arty...ie_zyje_relacja
auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010
Nie mówcie - że nie ma nic w tym złego, żeby Prezydent i Premiar naszego kraju latali Starymi trupami ( TO NIE SAMOLOT), bo jeżęli istnieje choć MINIMALNA szansa, że nowszy samolot by wyprowadził to WARTO Skorzystać!!!