o nigeria !!!!! kiedys pracowałem w firmie produkującej luksusowe mozaiki ceramiczne,kiedys przyszło zamówienie z nigeri na jakies dwie bańki euro,a dalej to juz według schematu
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010
rabarbar napisał/a:
o nigeria !!!!! kiedys pracowałem w firmie produkującej luksusowe mozaiki ceramiczne,kiedys przyszło zamówienie z nigeri na jakies dwie bańki euro,a dalej to juz według schematu
rabarbar w interesujących miejscach pracowałeś załóż temat gdzie opiszesz wszystkie swoje dotychczasowe prace + co ciekawego tam się działo ! Lubię twoje opowieści
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010
powaznie piszesz??
moze i dobry pomysł,bo od jakiegos czasu permanentnie szukam pracy wiec moze ktos sie skusi zeby mnie zatrudnic
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010
podbije wątek, bo my akkordziaże razem sie trzymamy i musimy być na samej górze
cene o 2 tyski opusciłem to zadzwoniło pare osób zebym .... jeszcze opuscił
miałem dwa dobre telefony
- witam, za 8 wezme , umowa jest ? ( od razu )
- pii piiii piiii piiii
- witam,
- witam,
- ja w sprawei accorda, jeszcze aktualne
- si sinior
- słucham
- tak, aktualne
- aha
- ( tutaj grad pytań )
- dorba, to Pani michale, mam propozycje. Cena to 11 tysia. Przyjeżdżam , i jesli się okaże że coś jest inaczej niż Pan mówi to zwraca mi pan koszty dojazdu i powrotu
- i co jeszscze może ? klęknę do miecza ?
- slucham ?
- nie nie , nic . Nie dziekuje, za 11 to mi sie nie oplaca
troche ubarwiłem
aaaa, i mario z bmw dzwonił, ale powiedział że pali za dużo więc rezygnuje
Walle,
być może to rzeczywiście kwestia ceny, że Honda nie chce się sprzedać.
Tydzień przed tym jak wystawiłeś pierwsze ogloszenie kupiłem takiego accorda. Kupiony w PL w 2002 roku, właściwie od pierwszego właściciela, który kupił go i serwisował w jednym serwisie Hondy od początku. Przebieg 72 tysiące. To jak by nie było o 100 tysięcy mniej niż Twój egzemplarz. A kupiłem go trochę taniej niż Ty teraz wystawiasz a sporo taniej niż wystawiłeś na początku. A to był wtedy jeden z droższych accordów z tego rocznika o ogłoszeniach.
Oczywiście to Ty znasz wartość swojego samochodu i wiesz kiedy opłaca się go sprzedać a kiedy nie.