Moim zdaniem możesz kupić to w sklepie przy KEN. Powinni mieć dokładnie to o co ci chodzi.
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 ]
motyla noga, wyprzedziłeś mnie...
ale "pomógł" i tak powinienem dostać... Przecież to za pomoc nie za refleks... czy to moja wina, że tym razem byłeś szybszy???
44FG [Usunięty]
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006
Hehe Tak kupiłem przy KEN-ie. Zamontowałem i już wiem, że to nie jest kwestia pompy paliwa, bo jak auto gaśnie to ciśnienie paliwa jest. Zdiagnozowałem usterkę przy okazji. Sonda lambda (albo tylko jej kabel sygnałowy) zwiera do masy, daje sygnał, że ubogo i komputer tyle daje wahy, że zalewa silnik i w tym problem. Na razie obciąłem sondę, komp pracuje w trybie awaryjnym, ale przynajmniej nie gaśnie
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 27 Lis, 2006
poka jakąś fotę?
a czy ta firma produkuje regulatory cisnienia... bo zapodał bym do Saxo nowy ale nie chinski
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
44FG [Usunięty]
Wysłany: Pon 27 Lis, 2006
w tym stylu
a więc lans słaby
Ale u mnie siedzi pod maską i nie ma lansić a wskazywać
Rozumiem, że chodzi ci o regulator ciśnienia paliwa ? Dedykowanych do samochodów raczej nie robi, ale możesz zawsze zadzwonić i spytać. Kupiłem w Respolu - Dzik zapodał adres i numer w poście wyżej.