Panowie poszukuje pasów 3pkt badz 4pkt ale koniecznie takich zapinanych z przodu na jedna klamrę oraz rozpinany z tyłu za kubłem. Wiem ze dokładnie takie pasy o jakich mówię robi Sabelt i takie tez najchętniej bym przygarną Ostatnio Pioterk sprzedał takie Tomcatowi, a do sprzedania ma je griffin ale on, ma niekompletne Wiec może jeszcze komuś gdzieś takie leżą w szafie, może ktoś gdzieś na jakimś forum sprzedaje. A może tomcat chce odsprzedać. Oczywiscie nie muszą być sabelty, ale muszą to być pasy odpinane z tyłu za fotelem.
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010
A szukałeś takiego samego mocowanie jakiego brakuje w tych moich ?
Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010
Tomcat napisał/a:
Chce odsprzedać, bo są mega gówniane i na pewno do dupy się w nich jeździ. Osobiście nie wiem za wiele, bo zamontowałem je pilotowi i siedziałem w nich ze 2 razy ale wydaje mi się że klasyczne 3 pkt Schrotty są o niebo porządniejsze i wygodniejsze. Te które ja mam na pewno rozpinają się z tyłu, natomiast Sabelty raczej nie. Chyba że jestem ślepy.
ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane
ciekawe, bo na zdjęciach to sabelty wyglądają dużo lepiej niż schrotty. Ja nie widziałem tych Piotrkowych, tylko on mówił ze ma takie same jak griffin a on am rozpinane. TO może chcesz sprzedać te które masz rozpinane
Nie, ale mogę Ci tanio sprzedać te gówniane Sabelty Mają fajną ori naszywke i ładnie się nazywają. Generalnie lans jak hói
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010
wasq napisał/a:
mam 3 calowe niebieskie z klamra centralna 5 pkt (piaty pas musze odebrac od kumpla)
ale sa rozpinane za fotelem ?? raczej nie no i tam każdy z 5 opasów wpinasz osobno do tej klamry a mi chodzi o to żeby było takie wpięcie ja w zwykłych pasach.