Znana ibiza ktora gonilas Focusa RS na C.argo i nastepca mojego Focusa Samochod mam od niecalego tygodnia i jeszcze sie w niego nie wjezdzilem co nie zmienia faktu ze Ibiza robi niezly przeciag
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
TomsoN - zgadza sie Akurat jechalem odwiezc Majke na tarchomin ( Bad-iego nie bylo na modlinskiej ufff ) i przy okazji sie umowilem z kumplem na tej obwodnicy. Jest to chyba jedyne sensowne miejsce, bo nie ma tam pieszych i widac pobocze wiec marignes bezpieczenstwa ze cos wyskoczy jest spore
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010
To moze poprostu dam link do strony VW i podam punkty w konfiguratorze?;) Pasek to full seria. Ibiza duze turbo + IC i strojenie. Nie wiem czy pompa paliwa nie byla wymieniona.
p106 - ciesze sie ze sie podoba