lepiej nie pisać nic niż pisać bzdury. napisałeś bzdury- licz sie z krytyką
KAMILcom, na razie wygląda na to, że mamy 2 skrajne opinie - redaktorów z performance car (którzy znają się na hothatchach jak cholera) i Twoją opinię (właściciela a wiadomo, że właściciel nie zawsze jest obiektywny).
Skoro nie wierzysz ludziom z performance car to wrzuć może jakieś inne, wiarygodne źródła, w których eksperci zachwycają się nad prowadzeniem charade gtti. Chętnie poczytamy.
ja swojego zdania nie zmienie, bo mam przynajmniej czym je poprzeć. mówienie że ktoś tam kiedyś tam coś tam napisał- no to już samo w sobie śmiesznie brzmi. czekam na fragment na podstawie którego to było pisane
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010
KAMILcom napisał/a:
ja swojego zdania nie zmienie, bo mam przynajmniej czym je poprzeć
Po pierwsze, tylko swinia zdania nie zmienia.
Po drugie, rozumiem ze masz czym poprzeć, czyli ze jezdziłes juz saxo vts, 205 gti, 106 s16, 306 gti-6, civic VTi, golfem gti itp... I mozesz powiedzieć, ze ze GTti jest posród nich najlepsze?
_________________ ...
KAMILcom [Usunięty]
anjas napisał/a:
wobec tego nie wymagaj zmiany zdania innych osób
dla mnie możesz nawet napisać że polonez sie lepiej prowadzi, ale coś takiego jak źródło informacji powinno być podane tym bardziej że autor sam przyznaje że nawet w tym samochodzie nie siedział (ale spoko nie będę nikogo do niczego zmuszał bo mam to gdzieś szczerze mówiąc). tak jak pisałem czekam na artykuł PC, bo chciałem go sobie przeczytać.
anjas napisał/a:
czym poza subiektywnymi odczuciami?
Serio, podoba mi się gtti, ale myślę, że ta dyskusja jest bez sensu.
Jedni lubią kwiatki inni czekoladę (żeby nie pisać o śmierdzących nogach)
sądzisz że prowadziłem tylko jeden samochód ?
strick napisał/a:
KAMILcom napisał/a:
ja swojego zdania nie zmienie, bo mam przynajmniej czym je poprzeć
Po pierwsze, tylko swinia zdania nie zmienia.
Po drugie, rozumiem ze masz czym poprzeć, czyli ze jezdziłes juz saxo vts, 205 gti, 106 s16, 306 gti-6, civic VTi, golfem gti itp... I mozesz powiedzieć, ze ze GTti jest posród nich najlepsze?
tak jeździłem jeszcze ferrari enzo i SLS'em
chcesz porównywać auta praktycznie 10 lat młodsze ? gratulacje
Ostatnio zmieniony przez KAMILcom Czw 29 Kwi, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Panowie, ale dlaczego "wjeżdżacie" na Kamila? Ja np. bardziej cenię jego zdanie nt. GTti niż Łukasza.
I zadajcie sobie pytanie czy można mieć zdanie nt. czegoś o czym nie ma się pojęcia.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm
martin.h napisał/a:
Panowie, ale dlaczego "wjeżdżacie" na Kamila? Ja np. bardziej cenię jego zdanie nt. GTti niż Łukasza.
I zadajcie sobie pytanie czy można mieć zdanie nt. czegoś o czym nie ma się pojęcia.
agri. Tym bardziej ze chyba trochę już siedzi w charade.
A co sądzicie o tavrii? Moim zdaniem to gówno, ale w opinii jednego z jej użytkowników:
"autko przy 140km/h prowadzi sie bardzo dobrze,te liczby podaje na podstawie własnych doświadzcen !"
źródło: http://www.autocentrum.pl...owcy-1758933870
Chyba trzeba zmienić światopogląd...
martin.h napisał/a:
Ale autorem artykułu jest Łukasz Borak, a nie Performance Car.
który nam wyjaśnił, że bazował na Performance Car. Kurde, jaki problem?
Jak ktoś pisze prace doktorską o Bitwie pod Grunwaldem to znaczy, że kur.wa nie ma prawa tego robić, bo sam nie uczestniczył w potyczkach? Ludzie, kurde, ogarnijcie się
nie wiem czy poważnie pytasz czy robisz z siebie idiotę.
pytam poważne, ale może przy okazji w Twoich oczach robię z siebie idiotę. Wolałbym jednak, żebyś odpowiedział normalnie zamiast wypisywania inwektywów.