auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010
Czy ktoś z was czytuje topgear? Ja tak, glownie ze wzgledu na cene.
Jedno co robie na początku to obrywam wszystkie reklamy i strony z kosmetykami i pedalskimi ciuszkami.
Ja obecnie kupuje kilka gazet: Motor, WRC, TopGear i Classicauto, i to ostatnie uważam za najlepsze pismo motoryzacyjne w Polsce
Auto Świat kiedyś czytałem, pamiętam jak pismo powstawało to było dużo ciekawych artykułów m.in. o budowie silnika, zawiasu, szkoła Rauno Altonena. Obecnie wolę poczytać Motor.
auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010
Zyje, żyje, ale co to za zycie..... a tak powaznie, obiecuje ze bede sie znowu udzielal, ale dopiero od czerca. Narazie jestem totalnie zawalony praca.
info dla Vlodka: nie bedzie juz ani fwd ani rwd do zabawy. Bedzie tylko 4x4 i dlatego chyba nie ma co debatowac nad fura dla mnie , wybor jest prosty.
Kiedyś AŚ był OK, pamiętam artykuł np. o CLK GTR (ale to było 8-10 lat temu )
Teraz kupuję TG i ClassicAuto jako miłośnik OLD i Young timerów:)
W najnowszym numerze ma być o Reno 5 Turbo
Kupuję TG, ale pawia juz puszczam na Ferrari, Stonaastona i Prosie. Ile można. Najciekawsze są auta używane na końcu - tak jak M5 E39 niedawno Classicauto jest spoko. Motor i AŚ kupuję z przyzwyczajenia.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista