Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 Pierwszy! HH Sport Liga Grudzien 2006
ostatnio cos tam slyszalem ze jest takie cos jak jakis podaż i popyt i podaż czy takie tam. W kazdym razie jako intelektualny osobnik od razu skojarzylem te slowa ze SPORTEM naczelnym naszego forum. Po Prostu jest albo popyt albo podaż na stworzenie miejsca gdzie bedzie mozna wspolzawodniczyc jakze mocno, bo wszyscy tego napewno chca. I dzieki temu tematowi bedzie albo popyt albo podaz bo bedzie takie miejsce. Niepotrzebne skreslic.
do rzeczy!
CHCESZ BYC ZNANY?
CHCESZ BYC LUBIANY?
TY? TAK! DO CIEBIE MOWIE!!!
SZUKASZ AKCEPTACJI!!!
TAK! MAM COS DLA CIEBIE!!!
ZOSTAN CZEMPIONEM SPORTU NACZELNEGO HOTHATCH!!
NASZ SPORT TO OCZYWISCIE 'PIERWSzY'! czyli kto ma za duzo wolnego czasu i zajmuje sie pierdolami
Zasady sa proste - co trzeba zrobic zeby zostac nierobem Grudnia 2006? Co noc wygrywac rywalizacje o polnocy w shoutboxie o to kto pierwszy napisze 'pierwszy' o godzinie 00.00.
ZACZYNAMY OD TEJ NOCY! OD PIERWSZEGO GRUDNIA I JEDZIEMY DO KONCA ROKU. Zwyciezca cos tam dostanie... cos sie wymysli...
acha! PRZEJEZYCZENIA SIE NIE LICZO!!! MUSI BYC DOBRZE NAPISANE. JESLI ZAWODNIK UZNA ZE JESZCZE DODA KILKA WYKRZYKNIKOW (NIEOBOWIAZKOWE) TO TYLKO BEDZIE SWIADCZYC O STYLU WYGRANEJ.
ZASADA KONTRA SPAMOWANIU JEST BARDZO PROSTA!
OD GODZINY 23.59 DO 00.01 MOZNA NAPISAC TYLKO JEDNEGO POSTA! nie czuje ze rymuje!
RULETKA I STRZAL SNAJPERA! BEZ NAPIEPSZANIA BEZ SENSU KAŁACHAMI!
POWSTAJE LIGA. ZEBY TWOJ NICK SIE POJAWIL NA TABELI MUSISZ STRZELIC GOLA! JAK NA ZASADZIE KROLA STRZELCOW. nie ma miejsca dla luzerow! Strzelacze rywalizuja miedzy soba!
ZACHOWAJ CZUJNOSC! kazda noc sie liczy!
START ZABAWA OD TEJ POLNOCY!!!!!!!!!!!!! _________________________________________________________________________
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006
pewnie wszyscy to wiedza ale skoro nie moge sie madrzyc na tematy mechaniczne to pomadrze sie tu..
Jimek - teoretycznie zareagowales na popyt.. chociaz takowego nie zauwazylem.. to sie okaze czy ludzie zaczna wykorzystywac Twoj produkt do tego aby........ stac sie slawnymi.
- stworzyles podaz.. a czy ktos to kupi...
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
nie no ekstra jestes
piszesz posty i mowisz, ze to nie Ty... nawiazac dialog mogles jak bylismy w kinie
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
JIMEK [Usunięty]
bo mnie nie zauwazyles. ale juz basta. najpierw gadka o upodobaniach, potem kto na gorze kto na dole, potem wyszlo jakbysmy do kina razem chodzili.... nie dobrze to brzmi... bedzie skandal... ludzie beda gadac....
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
ok.. ja będę arbitrował i uzupełniał tabelę zwycieżeń
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
JIMEK [Usunięty]
ale sam bedziesz partycypowal? bo jak tak to nie mozesz... jesli nie bedziesz probowal strzelac to mozesz. Ale jesli bedziesz chcial powtarzac dzisiejsze strajki w wielkim stylu to ja bede wpisywal. Tak czy siak musi byc fair. tabela bedzie w pierwszym poscie zeby nie robic balaganu.
to ci co sie o polnocy skradaja maja za duzo czasu
eM napisał/a:
Jimek moge zostac twoim bratem?
nieee noo.. mam juz trzech ciotecznych... jednym z nich jest majkel... zapytaj jego... ale dzieeeeki za propozyycje... ale mozesz znami graac eM... za pol godziny idziemy na podworko. wyyjjdziiesz?
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Tu ryba do akwarium akwarium zgłoś się...
A może bytak dodać do regulaminu że flastart= -1 pkt wtedy nie będzie spamowania ciągłego "pierwszy" "pierwszy" od 23:59:55 do 00:00:05 bo przyznam że już przyszło mi to na myśl i pewnie nie tylko mi