dobra dobra żebym sie nie pogubił. Dzwoniłem do tego Vteca i powiedział ze w dowodzie jest wbite 86 KW co by dawało jakieś 117 km. ok dlaczego mam go sobie odpuścic-psuje się systm zmiennych faz roz. czy coś innego im dolega.
shorti napisał/a:
1.5 - d15b2 - 90 KM wtrysk dwupunktowy (najczesciej spotykane)
dwupunktowy????- co to jest może chodziło Ci o wielopunktowy .
he he ja to był chciał VTI ( 160)
ok wielkie dzięki
shorti [Usunięty]
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006
kurcze to dziwne Szymonie bo te 1.5 vtec'i miały 90 KM moze cos było dlubane ale czemu ma wpisane w dowod 86 KW to nie wiem :549:
a co do wtrysku to Ci dobrze napisałem (ale napisze jeszce raz :569: )
1.5 - d15b2 - wtrysk dwupunktowy 90 KM
1.5 - d15b7 - wtrysk wielopunktowy 102 lub 105 KM
na zdjciu gdzie jest ten vtec spojrz na listwe na srodkowych drzwiach nie jest rowna z tą tylną i z tą z przodu i ta maska pognieciona - cos mi niegra
bardzo fajnie sie prezentuje ta sztuka, jak ja sie rozgladalem 2 miechy temu to taka zadbana kosztowala kolo 10000zl. A osiagi moim zdaniem bardzo dobre jak na fure z tamtego czasu w golfach czy astrach montowali wtedy zwykle 60km a fury byly sporo ciezsze.
szymon [Usunięty]
Wysłany: Pią 01 Gru, 2006
anjas napisał/a:
wrzuć jakieś fotki, dopiero wtedy będziemy mogli ocenić, która honda będzie do niej najlepiej pasowała