nie nagrywam, bo jest ryzyko, że gdybym nagrał to w domu film zobaczyłby jeszcze ktoś nieupowazniony, kto nie zapłacił za bilet. A to już byłoby ewidentne piractwo
auto: SS & STI
silnik:: LS3 & EJ207
moc: 543 & ???km Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: PL
Wysłany: Śro 17 Mar, 2010
Oglądałem na HBO kilkanaście minut pierwszego odcinka i odpadłem... Same patriotyczne gadki. Może jak serial się rozkręci i będzie akcja to będzie lepiej. Jeszcze go nie skreślam ale na razie szału nie ma.
dobra kuwa obejrzalem cale 10 odcinkow czyli cala serie przez ostatnie dwa dni i tak:
mega zrealizowane
maja rozmach skurczybyki
tematyka wojenna wg mnie bardzo zajebiscie poruszona
widac ze krecili to amerykanie
nieraz sa takie sceny do niczego
genralnie na 8,5/10
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010
to fakt kiczem nie jest ale BOB moim zdaniem zdecydowanie lepszy.Moze to kwestia tego że cały Pacyfika to taka nie "nasza" wojna. Tutaj wojna jest zupełnie inna i myślę że to chcieli pokazać producenci
_________________ when the flag drops the bullshit stops
to fakt kiczem nie jest ale BOB moim zdaniem zdecydowanie lepszy.Moze to kwestia tego że cały Pacyfika to taka nie "nasza" wojna. Tutaj wojna jest zupełnie inna i myślę że to chcieli pokazać producenci
Ameryka mam ten sam problem od srodka XX w poprzez Wietnam, lata 80/90 i obecnie irak etc
ze stara sie wmowic ze ich wojna jest w sprawie calego swiata i naszego dobra