auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 30 Maj, 2010
Jakarti napisał/a:
Greg napisał/a:
Kupiłem na Gruperze za 59zł voucher do Izumi Sushi wart 120zł - wczoraj zeżarłem. Działa.
my tez mamy.
trzeba bylo powiedziec to bysmy poszli na grupowo
Ło, a ja wiedziałem myslisz. Szkoda, że jeszcze tego nie sprzedają, ale będę wyczajał kolejne oferty i dam znać.
Jedzenie bardzo dobre, ale drogo tem jest ogólnie. Rachunek wyszedł ~170zł minus te 120, czyli 50zł + 59zł za kupon. W Soto bym się chyba lepiej za tyle najadł. A ludzi było na szczęście mało, bylismy chyba w piątek wieczorem.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
dobrze
z tego co zaobserwowalem w tych miejscach, w ktorych jadlem to najtaniej mozna kupic zestaw ok 20 sztuk w akashi = 50zł. ja sie tym najadam pod kurek, na 2 osoby na zaspokojenie glodu spokojnie wystarczy
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
wlasnie wrocilismy.
Izumi Sushi nie polecamy.
samo sushi raczej bez szału, obsługa tez nie powala na kolana. no i tak jak Greg mowil - drogo. jak juz wczesniej mowilem - w Akashi za ta kase mozna sie duuuuuuuuzo bardziej najesc
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
ja jako słaby spec w temacie sushi mogę potwierdzić, jedynie pieczony łosoś ujdzie, ale ogólnie nie czaję tematu surowej ryby i twardego ryżu w cenie jak za prezydenta
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Ja głównie jechałem tam pieczonymi rybami i były OK, jadłem w Wawie gorsze, jadłem tez lepsze. Panna która nas obsługiwała była bardzo sympatyczna, ale dość powolna i generalnie trochę zlewa z jej strony.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae