Nigdy nie miałem, nie używałem, ale myślę, że teraz pora Jakieś porady od zaawansowanych użytkowników? Co kupić ? Jeżdżę przede wszystkim po Polsce, zagramanicę jeszcze nie teraz - w perspektywie. Ekran 4,3 cala, aktualne fotoradary - ważne
Jak ktoś użytkuje, wie gdzie dobrze kupić, gdzie doradzą, co ma dobry ucwyt, dobry rabat itp - wszelkie info chętnie mile widziane
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
Ja korzystalem z MIO dedykowanego - bardzo OK
oraz z Garmina na Symbianie czyli na N95,
bardzo dobry, mialem wgrane wszystkie fotoradary,miejsca gdzie suszą i gdzie jeżdzą tajniacy i nawigacja huczała w kazdym takim miejscu. Aktualizacja takich miejsc jest co pare dni. Nie zaplacilem ani jednego mandatu i nie mialem zdjecia a prułem po PL aż miło.
"Ovi Mapy oferują obecnie dostęp do treści Qype - największego w Europie portalu z lokalnymi recenzjami społecznościowymi. Społeczność Qype wzbogaca Ovi Mapy o blisko 700tys. komentarzy i rekomendacji mieszkańców oraz turystów dotyczących ponad 350 tys. ciekawych miejsc - restauracji, sklepów, kawiarni, hoteli i innych. Dzięki temu jeszcze przed przyjazdem można sprawdzić, jak oceniają je odwiedzający.
Dodatkowo użytkownicy telefonów Nokia mają obecnie poprzez Ovi Mapy dostęp do ponad 25 milionów punktów POI (points of interest) na całym świecie
dzięki NAVTEQ, przewodnikom Lonely Planet, WCities i Michelin. Miejsca noclegowe mogą znaleźć szybko i łatwo dzięki serwisom HRS i Expedia, dostępnym w wielu krajach. "
Ja polecam TomToma 930 mam takowego i nie widziałem narazie lepszej nawigacji i byłbym w stanie załatwić za dobry prajz nawet nowy bo ojca kolega tym handluje
Ostatnio zmieniony przez strick Wto 01 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
a ja mam matasunichi czy mitsibuszi,dojade gdzie chce ,nie wiem jakie to mam mapy,wogóle nic o tym usrojstwie nie wiem,ale polecam.ma ekran chyba 8" wiec filmy mozna sobie pooglądac
Ja polecam TomToma 930 mam takowego i nie widziałem narazie lepszej nawigacji i byłbym w stanie załatwić za dobry prajz nawet nowy bo ojca kolega tym handluje