auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 06 Gru, 2006
FreeMan napisał/a:
musiałes byc naprwde grzeczny !
nie pomyslalem... kurde.. teraz juz wiem czemu nic.. dobrze, ze zyje bo w tym roku to tyle zlego nawyczynialem co nigdy.. ale coz.. kiedys trzeba bylo zaczac zyc
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ja tez nic nie dostałem!
Barto a swiateł w komplecie nie było?
Łukasz a ty mało się myjesz, ze dostąłeś mydło, czy żeby ułatwić Ci spotkania z Michałem?
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
to sie nazywa urozmaicanie zycia seksualnego.. nie zawsze trzeba przyjsc do domu, zjesc obiad, umyc sie i isc do niej.. w tym przypadku do niego.. wiec tutaj tak niby niechcacy mydelko PAC! i juz mamy powod.. taki podstep.. podryw wrecz.. a kto nie lubi byc adorowany ten eunuch.. a o to nie posadzam naszych wspanialych przyjaciol
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Sa sa w tych torebkach co sa na zdjeciu! a foty sa pogladowe bo jeszcze go nie zlozylem Ja w sumie tez nie bylem grzeczny... wiec moze to na zachete zebym wkonuc zaczal
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg