auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 07 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
obraz prosto z podpiętego aparatu jest o niebo ładniejszy niż na samsungu
Kurcze dla mnie ogladanie fot na TV mija sie z celem, nie jestem w stanie zniesc tego nerwowo. Tzn zdjecia ogladane na TV w porownaniu do tych samych zdjec na PC to niebo a ziemia (oczywiscie lepsza jakosc na komputerze)
obraz prosto z podpiętego aparatu jest o niebo ładniejszy niż na samsungu
Kurcze dla mnie ogladanie fot na TV mija sie z celem, nie jestem w stanie zniesc tego nerwowo. Tzn zdjecia ogladane na TV w porownaniu do tych samych zdjec na PC to niebo a ziemia (oczywiscie lepsza jakosc na komputerze)
no właśnie, tak było jak miałem samsunga
zdjęcia były kiepskie
za to te same foty w sony są super
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Bartek to moze masz coś zwalone? Ja widziałem zdjecia fajnej jakości na tv... Weź jeszcze raz podepnij sobie pena ze zdjeciami i zobacz czy dalej tak jest.
strick napisał/a:
Bartek to moze masz coś zwalone? Ja widziałem zdjecia fajnej jakości na tv... Weź jeszcze raz podepnij sobie pena ze zdjeciami i zobacz czy dalej tak jest.
hmm no chyba ze to zdjecia musza byc zrobione w mega jakosci
auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
no powoli mozna juz sie rozgladac za 3D juz jest do kupienia plazma Panasonic'a 50" full hd ponizej 10k w komplecie 2 pary okularów i wrazenia rodem z kina Nie pamietam teraz modelu ale dzisiaj miałem małe demo w robocie SWEET
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
TOXIC napisał/a:
no powoli mozna juz sie rozgladac za 3D juz jest do kupienia plazma Panasonic'a 50" full hd ponizej 10k w komplecie 2 pary okularów i wrazenia rodem z kina Nie pamietam teraz modelu ale dzisiaj miałem małe demo w robocie SWEET
za trochę ponad 10k turbisz clio i nie potrzeba okularów
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
ja mówię o fotach prosto z aparatu, czyli takich po 5MB bez obróbki
no to ja nie wiem co jest grane, robie fotki (co prawda jakis tam zwyklym automatem Sony) z najwieksza w tym aparacie rozdzielczoscia czyli 8mln i na TV nie ma porownania do kompa.