ja nigdy nie przyciemniałem, ale ostatnie 2 auta kupowałem już z przyciemnionymi wszystkimi szybami
i wiecie co?
jak będę miał kolejne auto to też przyciemnię bo wg. mnie poza kwestią wizualną jednak nieco mniej się nagrzewa wnętrze
Freeman polecał kiedyś gościa na Puławskiej, robił tam swoje Clio i był zadowolony, musisz się do niego odezwać to Ci poda namiar.
Jak się jedzie z dzieckiem 550 km w jedną stronę na urlop to ma to sens. Jeździłem ostatnio przez tydzień nowym Exeo z przyciemnionym tyłem - było naprawdę spoko, teraz jeżdżę chwilowo A6 też z ciemnym tyłem - oba seryjnie - i sprawdza się.
Dziękuję za namiary. Podzwonię. Jak ktoś ma jeszcze to poproszę.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010
Walle napisał/a:
Jak się jedzie z dzieckiem 550 km w jedną stronę na urlop to ma to sens. Jeździłem ostatnio przez tydzień nowym Exeo z przyciemnionym tyłem - było naprawdę spoko, teraz jeżdżę chwilowo A6 też z ciemnym tyłem - oba seryjnie - i sprawdza się.
Ja też zdecydowanie polecam do rodzinowozów, właśnie ze względu na dziecko. Małej dobrze się śpi - nie marudzi że słońce świeci, a i w nocy nie świecą tak pajace allegroksenonami
eee?
no pewnie dają gwarancje że nie odpadnie po miesiącu i ogólnie zgodnie z przepisami możesz mieć przyciemniony cały tył bez 2 bocznych z przodu bo jak trafisz na upierdliwego gliniarza to może być problem