no to nie jest tak ze chce chodzic tylko tydzien,po prostu nastepny tydzien mam wolny wiec uznałem zeby zacząc a pozniej kontynuowac na statku(na kazdym jest siłka)
wiesz jak wyglada siłownia na statku? będziesz koks wrzucał łopatą do pieca - klasa ekonomiczna Plus
PS Kamilrower, ty mój anaboliczny mentorze, a co powiesz na Vinstrol?
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 19 Cze, 2010
Konrad, jesli wino to z krotkim, a potem srednim tesciem, bo rozumiem ze chcesz zrzucic troche fatu. Winem sie wycinasz przyokazji troche poprawiajac 'twardosc' miesnia. Od razu wyprzedze pytanie. Nie twardosci penisa nie poprawi sie tym
Jesli chodzi o propionat ( krotki tesc ) to jest on dobry na rozpedzenie kuracji, pozniej zazwyczaj wchodzi siena cos dluzszego typu Omnadren czy Sustanon, ew Prolongatum (dlugi tesc ). Krotiego tescia strzaly robi sie co 2 dni, wiec raczej watpie zeby ktos jechal na tym 3mc, bo bedzie mial takie zrosty w miejscach iniekcji, ze sie posra z bolu wbijajac igle kolejny raz po 2mc Chyba ze bedzie obstrzeliwal sobie kazdy miesien po koleji
Na poczatek to nie brac w ogole odzywek, jesli juz to kupic jakies witaminy typu Vit min 75 fimy NOW albo Special Two. Vit min lepsze bo ma wiecej witaminy B ktora wspomaga przyswajanie bialka. Pierwsze 2 tyg leciec obiegowy trening czyli kazda maszyna na silowni po 2-3 seie malym ciezrem, a pozniej dopiero rozbic sobie trening na poszczegolne partie miesniowe i zaczac wchodzic z ciezarem wyzej i dodac np 1 serie do kazdego cwiczenia
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie