Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[K] Kierownice OMP Corsica lub inną 3-ramienną + naba d saxo
Autor Wiadomość

MisieQ
[Usunięty]

Wysłany: Pią 18 Cze, 2010   [K] Kierownice OMP Corsica lub inną 3-ramienną + naba d saxo

jak w temacie, kupię kierownice sportowa, najlepiej OMP Corsica w wersji skórzanej poneiważ ma być do auta uzytkowanego głownie na codzien - skóra chyba dłuzej wytrzyma niż zamsz.
Chciałbym trojramienną kierownice z odsadzeniem, ale jeśli ktoś ma coś innego fajnego to również prosze o kontakt.

Poszukuję także naby do saxo po lifcie. No name'y nie wchodzą w gre. Tylko coś pokroju Sparco, OMP, Momo

martin.h 
koniec tego dobrego na dzisiaj

auto: 106 Rallye
silnik:: 1.6 8V
moc: 103km

Wysłany: Pią 18 Cze, 2010   

A nie myślałeś o kierownicy no name, coś na wzór OMP Corsica? Jakość podobna, a cena 3 razy niższa :)

MisieQ
[Usunięty]

no wlaśnie podobno widać że to chińskimi raczkami zrobione :/ Poza tym, kolega ma taką w Nissanie, i po 2 miesiacach wyglada dramatycznie. Tyle że ma zamszowa, no ale autem niewiele jezdzi. Moja po 3 latach w rajdowce lepiej wygladała, a tez samochodem od czasu do czasu na codzien musialem pojechac.

Poza tym...nie bardzo uznaje no name'owe produkty, przynajmniej jesli chodzi o samochod. Koszulke dla siebie kupie, ale opon,kierownicy itp nie;)

Zastanawiam sie na RRS-em, bo podobno sa niezle, a kosztuja polowe tego co OMP czy Sparco. Miał ktoś może z tym doświadczenia?

qbus 
Witamina A..

auto: Civic FN2
silnik:: K20Z4
moc: 201km

RRS nigdy nie widzialem ale w 106 mialem kierownice ORECA... jakosc taka sama jak OMP, Sparco itp a kosztowala mnie wtedy 400 zł... 3 ramienna z 70 mm odsadzedzeniem... nie wiem czy ktos tym w pl handluje ale ze swojej strony goraco polecam.

Janusz 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km

MisieQ napisał/a:
no wlaśnie podobno widać że to chińskimi raczkami zrobione :/ Poza tym, kolega ma taką w Nissanie, i po 2 miesiacach wyglada dramatycznie. Tyle że ma zamszowa, no ale autem niewiele jezdzi. Moja po 3 latach w rajdowce lepiej wygladała, a tez samochodem od czasu do czasu na codzien musialem pojechac.

ja mam kiere no name, u siebie bo uzywanej nie mogłem zanlesc nawet do odratowania, a 700 zł na nówke mnie nie kusiło,Tyle ze ja mam zamszowa, jak chcesz jutro jestem w krk to możesz pomacać,

nabe polecam jednak firmowa bo lepiej żeby sie to nie zjebało gdzieś podczas odekrcania kontry :D

co do naby to ppopytaj tych gości na allegro którzy wystawiają na przecenach firmówki, chłopaki poszukają czy maja na stanie to co potrzebujesz i zrobią rabat...

Mick 
Samochody, kina, kupa, cebula...

auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km

polecam kierownice firmy qsp jest już dystrybutor na polskę i są dość tanie. www.qsp.com.pl

MisieQ
[Usunięty]

tak,tak naba to napewno coś firmowego, raz żeby kierownica w rrkach nie zostala przy kontrze:) a dwa że naba powinna sie przy wypadku jakos złamac aby nie polamalo rak?

jakbys byl w Krakowie to bardzo chetnie, postaram sie Cie jutro jakos zlapac.

Te QSP wygladaja jak te chinole cale...tego tez pełno w UK tylko juz z logo OMP, ale cena na poziomie 40 funtów. Chciałbym aby skora była skóra, i aby wytrzymała troche, a nie że za chwile sie zrobi sieczka z tego, bo wtedy sie to skonczy zakupem drugiej, a potem trzeciej, albo jakies markowej i suma sumarum sie może drogo zrobic:)

Mick 
Samochody, kina, kupa, cebula...

auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km

to jeśli nowa OMP to polecam Vema Pol

k-mart 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km

mam omp'a corsice do opylenia, z naba, ale nie wiem od czego.
ile dajesz?

MisieQ
[Usunięty]

zależy jaki stan;p

PW :)

Odpowiedz do tematu