ja tez ostatnio wpadlem na taki magiczny pomysl zrzucenia wagi i poprawienia kondycji, ale to ogarniczylem sie do biegania, basenu, basketa i grania w noge jak mam czas i czuje zajebista poprawe. Jakos nie umiem przekonac sie do chodzenia na silke, biegania na maszynie, tyrania hantli , szamania bialka czy innych xpandow etc widze ze wiele osob zmienia sie po tym w sensie lepiej wyglada....
sport zawsze kojarzy mi sie z ruchem na powietrzu lub w wodzie.
Siłownia powinna byc dopełnieniem. Tam ciężko wyrobić sobie kondycję i ani rowerki, ani bierznie, ani inne aeroby nie pokonają prawdziwego ruchu w basenie, w lesie, na trawce.
Napakowany Bicek z pakerni zasapie się w mig dobiegając do autobusu (inna sprawa, że Bickowi nie wypada jeździć autobusem).
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Siłownia powinna byc dopełnieniem. Tam ciężko wyrobić sobie kondycję i ani rowerki, ani bierznie, ani inne aeroby nie pokonają prawdziwego ruchu w basenie, w lesie, na trawce.
Napakowany Bicek z pakerni zasapie się w mig dobiegając do autobusu (inna sprawa, że Bickowi nie wypada jeździć autobusem).
wypada jeśli jego beta znajduje się akurat u tunera (99% przypadków), poza tym prawdziwy Bicek nigdy nie bieginie do autobusu bo to uwłacza jego godności, idzie spokonym krokiem choćby miał się spóźnić do roboty 30 min.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010
Walle, jeżeli chodzi o kondycję to rzeczywiście zazwyczaj lepiej podchodzą ćwiczenia "w terenie", ale jeżeli ktoś chce się tylko wyrzeźbić czy przypakować to siłownia i w pierwszym przypadku bieganie/pływanie najlepiej zda swoją rolę
Kiedy wyczynowo biegałem to może byłem 10-15 kg szczuplejszy niż aktualnie, ale rzeźbę - na swoim ówcześnie 60 -kilogramowym(potęga! ) ciele miałem zaje.bistą. Teraz mniej biegam, więcej ćwiczę siłowo - hantle, pompki, rolki, terefekuku - ważę 75-76kg i choćby z powodu trybu życia/odżywiania - nie dam rady samymi tymi cwiczeniami tak się wyrzeźbić
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista