auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Wto 12 Gru, 2006 Jaki telefon kupic
Panowie,
W zyciu duzo rzeczy juz zgubilem i ciagle o czyms zapominam, ale ostatnio udalo mi sie zgubic wlasny telefon komorkowy :562:
Musze cos kupic bo mam teraz jakas stara kom co glosnik niedziala i nieslysze jak ktos dzwoni (bardzo uzyteczny telefon prawda?).
Chcialbym wydac no niewiecej niz 500zl - chce aby mozna bylo ustawic dzwonek jako mp3 i zeby ladnie grala, pozatym inne pierdulki mnie nie interesuja, moze jeszcze aparat no i fajnie jakby byl stoper.
krotko mowiac jaki telefon byscie mi radzili kupic?? Fenks
poszukaj nokii 6230i albo jakiegos samsunga np D500
całkiem spoko telefony i w przyzwoitych cenach
jakoś nigdy nie moglem się przyzwyczaić do siemensa i motki
jeszcze SE są całkiem niezle w stosunku do ceny np. K700i
nie przejmuj sie The Mc
moj znajomy gubi komorki srednio co miesiac i klucze od domu takze
ma to po swoim ojcu, kiedys jednego pieknego wieczoru zgubil i klucze i komorke, przychodzi do domu, a pod drzwiami stoi ojciec i mowi zeby otworzyl drzwi bo gdzies swoje klucze zapodzial
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Wto 12 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
kiedys jednego pieknego wieczoru zgubil i klucze i komorke, przychodzi do domu, a pod drzwiami stoi ojciec i mowi zeby otworzyl drzwi bo gdzies swoje klucze zapodzial
ja jestem zwolennikiem nokii i jak juz PiTT wspomnial polecam 6230i
nowke sztuke mozna zanabyc za ok 600zl
telefon ma miedzyinnymi aparat 1,3mpix, Bluetooth, dobry wyswietlacz, karty pamieci itp
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
jesi znalazłbyś k750 takiego jak michool pokazał to łykaj go . Super tel. Dobre foty ) 2.0 mpix ) mp3, bluetooth , irda, zajebista polifonia, jakies tam bajerki ma jeszcze, szybki i podobno nie psujący. BAAAAAAARDZO dobry fon,
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Michał napisał/a:
jesi znalazłbyś k750 takiego jak michool pokazał to łykaj go . Super tel. Dobre foty ) 2.0 mpix ) mp3, bluetooth , irda, zajebista polifonia, jakies tam bajerki ma jeszcze, szybki i podobno nie psujący. BAAAAAAARDZO dobry fon,