auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010
dobra cena.. ja na szrocie nieopodal mnie znalazłem Brembo 4-tłoczkowe od bodajże Fiata coupe, gdyby ktoś był zainteresowany moge obadaćczy są, nie wiem do czego pasują, pewnie do jakiś fiatów, alfów i lanciów
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010
Ryba, a po co Ci taki hamulec, seria chyba nie taka zła?
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Panowie wybaczcie z mojej strony temat chyba lekko nie aktualny bo zioma poje.bało. Z tego co kojarzę to mówił mi że zapłacił za to 500zł i pomyślałem tyle będzie chciał. Wczoraj do niego wydzwaniałem cały dzień i nie odbierał i spotkałem go na imprezie i pytam go ile za zaciski, a on 1200zł
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
ŁukaszS3 napisał/a:
Panowie wybaczcie z mojej strony temat chyba lekko nie aktualny bo zioma poje.bało. Z tego co kojarzę to mówił mi że zapłacił za to 500zł i pomyślałem tyle będzie chciał. Wczoraj do niego wydzwaniałem cały dzień i nie odbierał i spotkałem go na imprezie i pytam go ile za zaciski, a on 1200zł
Pffffffffff.... Dobry ziom, nie ma co.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae