Wracajac do mojej V3x nie mialem nawet najmniejszego problemu odkad ja mam czyli jakies 4 miechy wiem jedno wiekszego szmelcu niz nokia N70 czy jakos tak w zyciu nie widzialem. Nie bronie tu motki tylko poprostu nie mam klopotow w uzytkowaniu tego tel i jestem bardzo zadowolony z niego. i tak uwazam ze nokia robi zajebiste telefony poza wyzej wymienionym modelem, jak motka mi sie rozpadnie to napewno kupie nokie, A i jeszcze jedno nigdy nie kupie simensa mam uraz ktory mi nie minie do konca zycia. ogolnie to sie nie znam na telefonach i wypowiadam sie na podstawie wlasnych przezyc pozdro
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 13 Gru, 2006
siedziałem w tym temacie niedawno. Przerobiłem juz series N nokii i generalnie ... lypa. Telefon wolny strasznie, na symbianie który moze i ma duzo softu, ale jest poporstu kiepski. Wolny, zawieszający sie , sprawiający problemy techniczne. Odradzam.
Co do E60 - nie wypowiem sie bo nie znam, to chyba jest ta seria biznesowa. Minimum funkcji, natomiast wygoda i funkcje biznesowe. Też nie jestem przekonany.
Dalej , do 500-600 zeta obstawiam k750i z tych co koledzy podali tutaj
Liczba funkcji w E60 jest wieksza niz w N70 ktora mialem.
Pozatym funkcje to software, na symbiana tego pelno.
Roznice na + dla E60. Nowszy symbian, v3. Wyswietlacz: zajebisty, genialny, kochany, gejowski, 352x416 pikseli
Tomtom wyglada 37x lepiej na E60.
I pasuje do niego zestaw sluchawkowy z pilotem do sluchania mp3-ek ktory z N70 nie chce dzialac.