auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
Jadę dzisiaj wpłacić zaliczkę - jeśli macie pytania co do organizacji próby lub czegoś innego o co mogę zapytać Wróbla to dajcie znać do końca dnia w tym poście lub na PW.
Pozdr.
_________________ Samochody to ZUO!
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Jeśli tak, to powstaje pytanie jak będzie ta próba ustawiona ? Jeśli tak jak na filmiku, to nie mam po co jechać - długie proste i zero szans na walkę nawet z Toyotą Aygo
Jeśli tak, to powstaje pytanie jak będzie ta próba ustawiona ? Jeśli tak jak na filmiku, to nie mam po co jechać - długie proste i zero szans na walkę nawet z Toyotą Aygo
Nie panikuj, pojadę Cieniasem i porywalizujemy
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
Maciek, ja chciałbym tylko dopytać (bo coś mi się obiło uszy, ale nie jestem pewien) czy to prawda, że z każdym jeździ Wróbel?
Czy będzie można jeździć bez Wróbla na pokładzie?
co do przejazdów z Wróblem - to zazwyczaj są 2 osoby od niego ze stoperem ale i tak samemu można było jeździć generalnie do czasu aż nie robi się kwas, że np. ktoś potrąci słupek i pojedzie dalej nie poprawiając go
_________________ 0-1
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
Stf napisał/a:
13. TomsoN (jeśli tylko przełożę robotę, bo pracuję tego dnia od 14)