Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
last minute wakacje
Autor Wiadomość

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

oc mbankowe kończy mi się 16 czerwca więc będę pamiętał żeby zmienić dealera :)

Bart 
HEJTER

auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm

eM napisał/a:
oc mbankowe kończy mi się 16 czerwca

2011?

was79 
no ja mam M1 do wynajęcia

auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm

PiTT napisał/a:
do Dubrownika ok 80km a na Korczule stateczkiem 10 min.
http://www.orebic.com.pl/

potwierdzam, byłem w Orebicu, na Korculi nocowałem - piekne miejsca dość powiedzieć, że Korcule projektowali i budowali Wenecjanie. Ewentualnie fajna była jeszcze Crikvenica, ale bardziej górzysta, dlatego dla starszych ew. leni mniej polecam, bo musiałem się fest nachodzić ^_^
Z ciut dalszych podróży polecam Czarnogórę - byłem autem - ich główny kurort to Budva. Przepiękny kraj, życzliwych ludzi i umiejących przyrządzić wspaniałe żarełko z grilla! BTW tylu silikonów jak tam to w życiu live nie widziłem :jupi:
Z Grecji polecam, max spokojne miasteczko jakim jest Nei Pori - dla chcących spokoju moim zdaniem w sam raz.
Z totalnych odjazdów - Guajimico nad morzem karaibskim. Cisza, spokój i pękne widoki, fajne imprezy w hotelowym barze przy basenie.

Marcel
[Usunięty]

GeKo napisał/a:
Marcel 08, Czyli ITAKA jest OK? ale jest jakiś dobry powód żebym ogarniał urlop przez biuro z Wawy? większy wybór, lepsza cena?

byłem od p.Wiesia w Brazylii i w Indiach i nie było lepszej oferty na rynku - zdecydowanie polecam nr masz na PW

Bart 
HEJTER

Marcel 08 napisał/a:
byłem od p.Wiesia w Brazylii i w Indiach

łałałiła! ja na wakacjach najdalej byłem w skansenie w Chorzowie.

was79 

a na fali nie byłeś?

Bart 
HEJTER

tak daleko tata mnie nie puścił :>

was79 

prawidłowo, bo byś się utopił

Marcel
[Usunięty]

bart napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
byłem od p.Wiesia w Brazylii i w Indiach

łałałiła! ja na wakacjach najdalej byłem w skansenie w Chorzowie.

no to masz problem zacznij zwiedzać :lol2:

zefir 
Skąd to.. ?

auto: Honda Civic FN1
silnik:: r18a2
moc: 140km

teraz w sierpniu lece z TUI na Kos za podobna kase na 7dni , wiec napewno cos znajdziesz, tylko trzeba szukac, na wyspy Greckie polecam jeszcze Itake i Grecos, nigdy nie mialem problemow z w/w biur.

pozatym mam zajebista brokerke turystyczna ale niestety w Lodzi, wielu moich znajomych od kilku lat smiga na polecone przez nia wyjazdy, i sa zawsze zadowoleni.

ŁukaszS3 
Mam wykształcenie jak prezydent
mistrz jebaka

auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km

PiTT napisał/a:
zabookowałem im miejsce w Orebicu przez Adriatica.net - zresztą już kilka razy

Byłem w Orebicu 2 lata temu na ponad dwa tygodnie a do Chorwacji jeżdżę co roku i powiem że Orebić jest tak z dupy jak mało co serio. Po pierwsze dojazd autem licząc że nie płyniesz promem meega daleko. Plaże małe i praktycznie bez prysznicu, jedynie jakiś kran do którego jak już doszedłem i tak cała sól na mnie została zaschnięta. Knajp też malutko nie wspominam o miejscach na impreze. Za to było blisko na Korcule i popłynąłem sobie chyba z 4-5 razy i tam już naprawdę fajnie w tym starym miasteczku.

Dwa razy byłem w Makarskiej i tam naprawdę kosa miejsce! Dużo knajp i imprezowni i ogólnie super polecam.

W tym roku Tisno za tydzień w czwartek ale to na łajbie i sam nie wiem jak będzie ale powinno być git bo od strony morza to Chorwacji jeszcze nie zwiedzałem :)

Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI

PiTT 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: .
silnik:: .
moc: .km

ŁukaszS3 napisał/a:
PiTT napisał/a:
zabookowałem im miejsce w Orebicu przez Adriatica.net - zresztą już kilka razy

Byłem w Orebicu 2 lata temu na ponad dwa tygodnie a do Chorwacji jeżdżę co roku i powiem że Orebić jest tak z dupy jak mało co serio. Po pierwsze dojazd autem licząc że nie płyniesz promem meega daleko. Plaże małe i praktycznie bez prysznicu, jedynie jakiś kran do którego jak już doszedłem i tak cała sól na mnie została zaschnięta. Knajp też malutko nie wspominam o miejscach na impreze. Za to było blisko na Korcule i popłynąłem sobie chyba z 4-5 razy i tam już naprawdę fajnie w tym starym miasteczku.

Dwa razy byłem w Makarskiej i tam naprawdę kosa miejsce! Dużo knajp i imprezowni i ogólnie super polecam.

W tym roku Tisno za tydzień w czwartek ale to na łajbie i sam nie wiem jak będzie ale powinno być git bo od strony morza to Chorwacji jeszcze nie zwiedzałem :)

kwestia podejścia, ja raczej unikam spędów bydła, nayebanych walających się po ulicach :D
myślę że dla starszych osób albo z dzieckiem jest to bardzo dobra propozycja
że daleko... no tak, ale lepiej pojechać te dodatkowe 300km i cieszyć się pięknymi widokami
Makarska to takie nasze Międzyzdroje, byłem tam przejazdem i dla mnie to jest dramat, wielkie miasto z blokami, fakt jest lansik przy porcie, ale dla mnie to klimat naszych nadmorskich miejscowości xD
co Ci się tam podobało, tylko miejsca imprezowe? bo z tego co sobie przypominam nie ma tam jakiś super widoków w samym mieście

Pozostałe miejscowości Riwiery Makarskiej są mistrz, np. Baska Woda itd. tak samo piękne widoki

ŁukaszS3 
Mam wykształcenie jak prezydent
mistrz jebaka

auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km

PiTT napisał/a:
co Ci się tam podobało, tylko miejsca imprezowe? bo z tego co sobie przypominam nie ma tam jakiś super widoków w samym mieście

Jutro wrzucę kilka fot na widok z kwatery i okolic :)

Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI

leon 
seksualny leniuch
say my name!

auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km

ziom
ja mam sprawdzone biuro w TG - wybiorą Ci (Twoim Rodzicom) wczasy dokładnie do potrzeb i zasobności portfela.. w poniedziałek wysłałem w ten sposób moich rodziców na Fuerteventurę i są mega zadowoleni
poza tym sam byłem z niego w Grecji i w krajach arabskich i zawsze super zadowolenie
a szczegóły jutro Ci podam jak przyjedziesz :)

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Jak chcesz, to dam Ci namiary na kumpla z mikolowa, ktory ma buro podróży. Moja matka zawsze od niego jezdzi.

Odpowiedz do tematu