auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 14 Gru, 2006 Jade do kraka.
Siema
w sobote rano wyjedzam do kraka i tak
- Jesli ktos z warszawiaków ma cos dla ludzi z kraka to moge zabrac
- Jesli ktos z krakusów ma cos dla warszawiaków moge sie spotkać i zabrać .
Pytanie do krakusów. Co polecacie na sobotni wieczor/noc ?? Jakis dobry klub z hip hopem , rnb , cos w ten deseń. Słyszałem ze frantic jest dobry, sa housy i rnb . Znacie cos innego ??poleccie.
Jade służbowo wiec opcja " TO JA JADE Z TOBĄ" nie wchodzi w gre
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 15 Gru, 2006
Z muzą w tym klimacie najbardziej kojarzy mi się ministerstwo, mozecie tam spróbować uderzyć.
Cień, rdza, midgard, gorączka też powinno być ok, ale będzie raczej mieszana muza, mozę być nie za wiele hh.
Frantic, muza jest taka jak napisałęs, we franticu są dwa parkiety jeden hip hop rnb i ten klimat, a drugi housowy i bardziej taneczny.
Jest też klub o nazwie kicz, to taki klub dla fajnych chłopaków , i w miejscu gdzie on jest znajdują się jeszcze dwa inne kluby, porozkładane jest to po pietrach kamiennicy i jest tam jeden taki klub Łubu-dubu do którego wpadasz i wygląda to jak wielka domówka muza raczej dobra po alkoholu
Fusion, prozak cieszą sie dobra opinia, pełen lans i bauns, ale o tym nic nie powiem bo jest hard selekcja i nigdy tam nie byłem
Ze źle kojarzonych przezemnie miejsc to kluby przy placu szczepańskim i faust zwany fredem Ale to mija opinia i kto inny mozę się tam dobrze bawić
A generalnei plusem Krakowa jest to że praktycznei wszystkie imprezy są na rynku i wokół niego więc nie ma problemów ze zmianą lokali, po prostu musicie się przejsć i wybrać to co będzie wam odpowiadało. A klubów jest od zasrania
Z muzą to też ciężko jednoznacznie określić bo bardzo czesto są imprezy tematyczne.
Tak z rad praktycznych to jak chcecie posiedziec to raczej trzeba się wybrać wcześniej bo potem ciezko z siedzącymi miejscami, ludzi po godzinie 21 jest pełno wszedzie potem się luzuje koło 1.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Fusion do bani, dla czarnuchow co probuja cos bialego wyrwac. Prozac juz dawno sie skonczyl i grube dupy tam chodza. Ministertswto ok, ale muza tylko jak jestes na kwasie. Cien najwiekszy lans, ale bardzo duzy tlok, ciezko zrobic z dupa "zjazd na pobocze". We Franticu i Goraczce najlatwiej dupe wyrwac, czasem trafi sie jakas serio fajna. Rdza fajna w weekendy, ziom tam sie lansuje i chwali. Midgard tez ok, duzo dup.
JEDZIESZ!!!
PS. Nie jestem rasista, ale jak podrywam dupe i koles mysli, ze przez kolor skory moze mi ja odbic, to go kurwa moge MLem od starej przejechac...